Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérlek benneteket adjatok...

Kérlek benneteket adjatok tanácsot, mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Van egy lehetőségem,hogy kimenjek Angliába élni és dolgozni. De! Ha most mennék akkor kevés az angol tudásom és nincs sok munkalehetőség de lenne hol laknom. Ha később mennék akkor talán jobban menne az angol és nyáron több elvileg a munkalehetőség de gond lenne a lakás. Ti mit tennétek a helyemben? Legyen a lakás biztos és majdcsak lesz valami munka vagy tanuljak és várjak kockáztatva ezzel azt,hogy egy ismerősöm addig más lakótársat talál?
2012. jan. 2. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi haszna a lakásnak, ha nincs miből fizetni a lakbért..? Én a helyedben csak akkor vágnék bele, ha stabil a nyelvtudásom.
2012. jan. 2. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a lakhatásért fizetned kell, akkor tökmindegy hogy mikor mész ki. Ha ingyen van a lakás, akkor menj most.
2012. jan. 3. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ingyen van a lakás menj. Ha ráfekszel a nyelvre akkor angol nyelvkörnyezetben 3-4 hét alatt fejleszthető olyan szintű nyelvtudás ami már egy nagyon alap munkához (pl. takarítás) elég.
2012. jan. 3. 08:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincs ingyen a lakás. De Angliában egy újonnan odaérkező nem tud lakást bérelni legfeljebb egy szobát sok idegennel. Azért is nehéz a döntés mert hónapok múlva sincs garancia arra,hogy találok azonnal munkát de azt hallottam,hogy év elején sokkal kevesebb a lehetőség. Az ismerősömnek viszont bérlőtárs kell mégpedig most!
2012. jan. 3. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

"Angliában egy újonnan odaérkező nem tud lakást bérelni legfeljebb egy szobát "

Öööö miért is ne tudna? Nem üres zsebbel kell elindulni.

2012. jan. 3. 10:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem pénz kérdés. Az albérletet kiadók kérnek 6-9 hónap munkaviszony igazolást és referenciát onnan ahol addig laktál,hogy megbízható vagy-e? Aki kimegy annak értelemszerűen azonnal nincs ennyi munkaviszonya,sőt legtöbbször még munkahelye sem.
2012. jan. 3. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát mi szó nélkül kaptunk, kifizettem 3 hónapot előre és nem kérdeztek semmit...
2012. jan. 3. 11:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem piszok nagy szerencséd volt akkor. Itthonról intézted?
2012. jan. 3. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez csak kamu a haverod részéről. Kiadó lakást lehet találni könnyen Angliába.
2012. jan. 3. 12:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Kiadó lakás van tengernyi. De referencia az nincs,se fél éves munkaviszony.
2012. jan. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!