Van egy szerintem működő üzlet, amit kis tőkéből ellehetne indítani, meg is van a kezdőtőkém, de ha mégsem jönne össze az üzlet, akkor nagy pénzhiányban lennék. Ti mit tennétek?
Mi az a működő üzlet?
Kockázat mindig van.
ilyen esetben szerintem meg nem erdemes elkezdeni
a leirasod alapjan ez azt jelenti hogy igazandibol meg nincs ra meg a penzed
gondolom mindent kiszamoltal minimum koltsegre
de sajnos altalaban mindig kozbejon valami
es ha azt irod hogy utana nagy penzhianyban lennel ha beutne a mennyko akkor ne is vagj bele, tul kockazatos
keress befektetot
vagy
gyujts meg
mennyi penzrol beszelunk amugy?
jajj ne mar hogy ekkora uzleti otleted van de arra meg nem vagy kepes hogy meg ennyi penzt osszegyujts, ha igazan kreativ vagy menni fog az is!
en most millios nagysagrendu uzletre gyujtok es meg is oldottam a 600.000-es fizut hozza, persze ez nem az alommunkam lol kozel se, de ugrodeszkanak jo az anyagi fuggetlenseghez
ok azt ertettuk hogy nem fogod leirni az egeszet.
annyit viszont leirhatnal hogy milyen reszlegbe tartozik.
az enyem pl. online kereskedelem
persze a reszleteket en se fogom leirni :)
de ebbol meg senki se fogja tudni hogy pontosan mirol szol a dolog, illetve mire kellenek a milliok, miben mas az en otletem mint az eddigiek, nem tudjak a kapcsolatokat hozza, a szukseges lepeseket, a csavart az eddigi ilyen dolgokhoz kepest amit en talaltam ki...
szoval ilyen tag koroken te is leirhatnad hogy mi az amit kitalaltal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!