Milyen vállalkozásba érdemes fogni a mai világban amiböl haszna is származik az embernek?
-Amihez értesz
-Amire van kereslet
-amiben tudsz újat nyújtani
-amiben tudsz jobb minőséget nyújtani a konkurenciáidnál
Kocsma régen jó ötlet volt, a nagyapámék generációja állandóan a kocsmában lógott. De szerintem ez ma már nem jellemző, a fiatalok nem kocsmáznak. Nálunk a kocsma most már csak csökkentett munkaidőben van nyitva, mert nem érte meg neki. Arról nem beszélve, hogy hol nyitsz? Nekünk elég nagy a házunk, mi is gondolkodunk rajta, hogy mit kéne nyitni, de én nem csinálnék kocsmát a házamból. Arról nem beszélve, hogy engedélyeztetni is elég nehézkes, a szomszédok nálunk biztos nem egyeznének bele.
Szépségszalon jó lehet, ha nincs a közelben ezer másik. Nálunk a faluban 16 db fodrász van...
Faluhelyen egyébként a gazdabolt elég jól be szokott még jönni. Mi azon gondolkodtunk, de aztán sajnos megelőztek, pár utcával arrébb nyílt egy. Ha nálatok nincs, szerintem érdemes utánajárni.
Én most a könyvelőirodán gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!