Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkákat ismertek,...

Milyen munkákat ismertek, ahol aránylag jól is fizetnek (kb.300-500 Ft. Vagy több)?

Figyelt kérdés
Mint a könyvelő, ügyvéd ... stb.

2012. szept. 25. 20:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Wampa: Ha nem tudsz normálisat mondani, inkább ne is szólalj meg..

5. válaszoló: 12/L. Lány, eltaláltad :D Tudom, kicsit korai még ezen gondolkodni, de bátyám nyolcadikos, és még mindig nem tudja, mit válasszon, én meg már most szeretnék dönteni :)

Utolsó válaszoló: Miért kell más embereket elítélni? Mer neked ez a véleményed, de az cseppet sem számít, hogy én meg egy kérdést teszek fel, amire nincs olyan válaszod, amiből kilehetne meríteni a választ... Vagy ez azt jelenti "nem tudok olyan állatokkal kapcsolatos munkákról, ami többszázezret fizet havonta"? Mondanám, mi a véleményem az ilyen emberekről, de nem szeretnék a szintedre süllyedni.

2012. szept. 26. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Az sem baj, ha nem tudsz általános végén dönteni, gimis éveid alatt is elég.
2012. szept. 26. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát a realitás talaján maradva az aránylag jól fizet MAgyarországon 150-200.000 forint az a helyzet amit te írtál már kiemelkedően magas fizetés. Messze vagyunk a nyugati átlagtól..

Amúgy ajánlom az állatorvosi szakmát azt élvezhetnéd és ha sikerülne magánrendelőt fenntartani egyszer jól is lehet keresni vele.

2013. júl. 30. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!