Kérdések külföldi munkával kapcsolatban (? )
Hogyan kezdjek neki? Angol nyelvtudással csakis Nagy Britannia jöhet szóba? Mennyi megtakarított pénz kell hozzá és mennyi az az idő, míg találok kint munkát? Melyik városban lehet munkát találni a legkönnyebben?
Kérem, aki kint dolgozik, vagy tudna nekem segíteni írjon, szeretnék végre dolgozni de itthon nincs esélyem (már évek óta munkanélküli vagyok, csak rövid időre találtam munkákat), így egyre elkeseredettebb vagyok. Ja, és megtakarított pénzem sincs...csak legalább tudnám menny az az összeg, amit esetleg kölcsönkérhetnék barátoktól (más utat ugyanis nem látok).
Köszönöm előre is.
Ez mind Anglia, olvasgasd végig a posztokat:
Nekem ennyibe került kijönni:
52000 repjegy, 2 nappal előtte vettem szezonban szóval ez baromi drágának számít
80 font kb. utazás
40 font képzésnél a szállás
kaja, egyénfüggő és sokat költöttem, 100 font 1 hétre de ez sushi meg anyámkínja minden volt
50 font út vissza Londonba
eltöltöttem még pár napot ott...
és 25000 busz haza, mert már nem volt 72000-em az utolsó pillanatban repülőre :D
De olcsóbban is ki lehet hozni ha hamarabb veszel repjegyet.
Akkor repülő vissza 17000
Utazás munkára cég fizette 80 font.
Kajapénzt kapok hetente, szállás ingyen van.
Köszönöm a segítséget!
Kettes, a Határátkelőt szoktam olvasgatni. Sok jó írás van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!