Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérdések külföldi munkával...

Kérdések külföldi munkával kapcsolatban (? )

Figyelt kérdés

Hogyan kezdjek neki? Angol nyelvtudással csakis Nagy Britannia jöhet szóba? Mennyi megtakarított pénz kell hozzá és mennyi az az idő, míg találok kint munkát? Melyik városban lehet munkát találni a legkönnyebben?

Kérem, aki kint dolgozik, vagy tudna nekem segíteni írjon, szeretnék végre dolgozni de itthon nincs esélyem (már évek óta munkanélküli vagyok, csak rövid időre találtam munkákat), így egyre elkeseredettebb vagyok. Ja, és megtakarított pénzem sincs...csak legalább tudnám menny az az összeg, amit esetleg kölcsönkérhetnék barátoktól (más utat ugyanis nem látok).

Köszönöm előre is.

2012. szept. 25. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az angol nyelv megy, akkor Anglia, Irország vagy Málta jöhet szóba. Ha Anglia a cél, akkor oda kell legalább 1500 font az elinduláshoz, mert ennyiből kb. 1,5-2 hónapig elvagy. Az, hogy mennyire hamar találsz állásr, az nagyban függ attól, hogy mihez értesz, mennyire beszéled a nyelvet, mennyire vagy válogatós a munka terén, illetve függ a szerencsétől is. Én magam 3,5 hét alatt találtam szakmabeli állást, de van egy lakótársam, aki már majdnem egy éve csak alkalmi munkákból él, mert nem kap full-time munkt. Az hogy melyik város a megfelelő, az megint csak az egyéntől függ, mert valaki pl. Londonban kap állást, és ahhoz is ragaszkodik, van aki Londont utálja, annak vidéken jobbak a lehetőségei.
2012. szept. 25. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez mind Anglia, olvasgasd végig a posztokat:

[link]

2012. szept. 25. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ennyibe került kijönni:

52000 repjegy, 2 nappal előtte vettem szezonban szóval ez baromi drágának számít

80 font kb. utazás

40 font képzésnél a szállás

kaja, egyénfüggő és sokat költöttem, 100 font 1 hétre de ez sushi meg anyámkínja minden volt

50 font út vissza Londonba

eltöltöttem még pár napot ott...

és 25000 busz haza, mert már nem volt 72000-em az utolsó pillanatban repülőre :D

De olcsóbban is ki lehet hozni ha hamarabb veszel repjegyet.

Akkor repülő vissza 17000

Utazás munkára cég fizette 80 font.

Kajapénzt kapok hetente, szállás ingyen van.

2012. szept. 25. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Kettes, a Határátkelőt szoktam olvasgatni. Sok jó írás van benne.

2012. szept. 26. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!