A munkaügyi tudni így nekem jobban segíteni?
20 éves vagyok és munkanélküli.
Most szeptembertől levelezős érettségire járok de persze mellette szeretnék dolgozni,de semmilyen munkát nem találok.
A mekibe behívtak interjúra de amikor azt mondtam hogy kedden és szerdánként délután suli akkor azt mondták hogy ezt nem lehetne megoldani.
Szóval a munkaügyi tudna segíteni nekem így?
20 éves vagyok pályakezdő és suliba is járok.
Orbán diktátorunk akkor mit mondott erről hogy a 25 év alattiaknak stb.. segít nekik jobban elhelyezkedni?!
Megint egy mézesmadzag?
Orsós Viktor egy vérkretén, kártékony senki.
Egy tapasztalati példa: Anno nem volt munkám,regisztráltam a munkaügyin annak rendje s módja szerint, 3 évig egy felhívás, nem sok, annyi nem érkezett. Se ajánlat, se semmi. A munkaügyi hivatal egy bohócközpont, tökvakaráson kívül semmi mást nem csinálnak ott.
Munkaügyi szerintem NEKED tudna segíteni, mert ott jellemzően csak képzettség nélküli munkák vannak, amiket kicsit képzettebb ember nem vállal el - pl. árokásás, építőipari segédmunka, és a többi. De persze ott se fogják tolerálni azt, hogy te bizonyos napokon nem mennél.
Ja, és persze be is kell járni és érdeklődni tőlük, hogy van-e munka, arra hiába vársz, mint az első, hogy majd ők leveleket küldözgetnek a munkalehetőségekről.
Egyébként viszont jobban járnál, ha emiatt nem "Orbán diktátorunkat" okolnád - tökmindegy, ki lenne kormányon, NEKED a jelenlegi 8 általános végzettségeddel a segédmunka, közmunka, képzettség nélküli munka az egyedüli lehetőségeid, és azokra ezermillió jelentkező van, mert ilyen végzettsége mindenkinek van. De ott meg nem nagyon ugrálhatsz a munkarend miatt, egy mérnök kérhet olyat, hogy bizonyos napokon ne jöjjön, mert majd a többi napon megcsinálja a munkáját a határidőre, te nemigen.
Ezen azzal tudsz segíteni, ha TE magasabb végzettséget szerzel, amire nem több százezer jelentkező van (mondjuk az érettségitől se várj csodát, az is van már mindenkinek), de ilyen végzettséggel te egyszerűen nem támaszthatsz elvárásokat a munkáltatóval szemben, mert lesz ezer másik jelentkező, akinek nincsenek feltételei, és azokat választják majd.
Ki mondta hogy csak 8 általánosom van?
Van egy szakács szakmám de ezt nem tudnám összeegyeztetni a sulival.
A M. K. nem segít semmiben. Csak adminisztrálgatnak.
Itt egy korábbi kérdésem erről.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
23:10, akkor áruld már el, mi lenne a dolguk nekik, ha nem az, hogy munkát találnak és közvetítenek. Mirefel kapják a fizetést? Hogy 8 órán keresztül Failbookozzanak munkaidőben, meg Cozmopolitant olvasgassanak? Jajhagyjukmár...
A kérdező teljes joggal okolja Orsós Viktor "barátunkat", tekintve hogy ő a felelős a jelenlegi helyzetért. Az uralkodás első szabálya: MINDENÉRT te vagy a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!