Valakinek sikerült már elérnie onlne "passzív" jövedelmet?
Új infó az ismerősöm ellen vagyonosodási vizsgálat indult...
Gondolhatjátok. Mondjuk tény hogy ebből éltek meg, de amilyen helyen laknak ott nem tudtak munkát szerezni mert elég leépült régió... viszont a házuk meg lassan szétcsúszik, mert a fűtést is tavaly tudták megcsinálni a vaterás pénzből mert átfújt a házon a szél! Hát a falakat már így nem fogják tudni megcsinálni...
Egyébként én ettől hányok. Ezeket a szerencsétleneket bszogatják, akiket az ág is húz. Az aki meg milliókat sikkaszt meg adótcsal a csalásának a 10%-át befizeti azt elengedik... HÁNYOK ETTŐL A POLITIKÁTÓL - és nem az országtól, mert az országom szeretem! De így hogy Angliában élek és látom mekkora ordító különbségek vannak a hozzáállás terén hát iszonyat. Pár kattintással vállalkozó lehetsz, mindent leírnak értelmesen, nem az hogy még a könyvelő se tud mit mondani hogy hogy van a netes kereskedelem... Vagy a bankolás... van egy havidíjam, de csak azért mert külföldi vagyok, viszont a világon minden kicssztett automatából INGYEN veszek fel pénzt... a csaj nem is értette miért kérdezem hogy csak a saját bankautomatájuknél ingyenes-e vagy mindennél ott pislogott azt mondtam neki hogy én itthon vettem fel pénzt aztán ca. 5 fontot leszedtek... jah 1600-1870 forintos kezelési költség, .nyád!!!!
Szóval én már csak Angliában fogok ezzel foglalkozni és meghagyom a magyar piacot másnak, mert nem kell nekem a priusz a leendő végzettségem mellé elég kínos lenne...
a poker az mas... annala penzen kivul nincs semmi kezzel foghato reszlete.
viszont e-kereskedelemnel szepen jon megy a posta ha sikeres vagy ami szemetszur a navnak vagy az irigy szomszednak
a kerdes csak az hogy ugyes vagy-e pokerban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!