Valakinek sikerült már elérnie onlne "passzív" jövedelmet?
persze bankbetéttel:) minden hónapba online nézem ahogy jóváírják a kamatot. és kockázatmentes:D
de most jön h a zeekwards ezerszer királyabb volt de most van egy új lehetőség ami tuti nem átbaszás..:D
simán kereskedelem, de nekem elég unalmas meg monton volt...
ugh de utáltam az ajánlott küldeményeket megcímezni, a postán mindenki utált
most a nav miatt nem megy annyira, mert nagyon ellenőriznek, ismerős ellen 2 eljárás indult
én abbahagytam és ezért nem estem még ellenőrzés áldozatául
de most külföldön dolgozom szóval nekem itt megint zöld a lámpa, mert itt nem olyan gec.k mint nálunk és adózni is jobb utána nem viszi el a járulék az összes pénzed
Én is kereskedni akartam, de miután utána néztem az adózási rendszernek, el is ment tőle a kedvem. Kb. havi 80 ezer Ft-ot tudtam volna kitermelni (vagy kevesebb) és ebből nagyjából semmi sem maradt volna. Ugyan így a pókernél is.
Az a gond az ilyen netes pénzkereséssel, hogy sokszor még a könyvelő sem tudja pontosan hova tenni, annyi adózási törvény van. Lehetne magánszemély, de, ha már nagyobb a kereslet vállalkozásit kell kiváltani, de annyi jövedelem nincs akkor.......
nem az utolsó vagyok.
a baj a postai küldeménnyel van kereskedelemnél.
szemet szúr ha sok külföldi küldemény jön hozzád, meg egy idővel a nagy számok törvénye alapján ellenőrizni fogják a tiedet is.
aztán mit mondasz mit csinálsz 30 órával? felcsatolod mind a karodra? :D
mert hogy profitod legyen a postán úgy tudsz spórolni hogy többet rendelsz, de vékony a határ a már túl nagy a csomag és a még túl kevés a termék és rajta a profit között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!