Megvonhatják a szociális segélyt?
Figyelt kérdés
Ma keresett egy nő, hogy megkapták a nevem a munkaügyitől, hogy tanár vagyok, és lenne egy olyan, hogy három órát kellene lenni egy helyen. na most az az igazság, hogy most alakul nekem othonomtól távol 60kmre ahol lakok is, egy gyakorlati hely, ahol lehetek majd, de pénzem nem lesz belőle, viszont idővel remélem ott tudok maradni. Ezt mondtam a telóban, most gonodlkodok, ha visszejelzik ezt, hogy elutasítottam vajon megvonják a pénzt? Nem érné meg, hiszen lakóhelyemtől az még 15 km lenne... szóval innen sem tudnék oda lejárni egyszerűen. Kösz a választ.2012. szept. 21. 15:52
1/3 A kérdező kommentje:
hozzáteszem ezzel pótolom ki a lakbért a megspórolt pénzemből.
2012. szept. 21. 15:55
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, de miért jobb az ingyen munka mint a amiért fizetnek? Nem fogadod el mert van másik, ha van másik akkor nem vagy munkanélküli.
3/3 A kérdező kommentje:
Másoddiplomát csinálom, és ebben szeretnék elhelyezkedni, mert már unom, hogy gyárakba csicskázzak. most lehetne a szakdogám miatt egy helyre bejutni egyenlőre csak gyakorlatra. Ezért "jobb" most egy három órás tanításért nem szívesen adnám ezt fel. Amúgy sem akarok már tanítani.
2012. szept. 21. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!