Valaki ismeri ezt az új "csodalehetőséget"?
Sondajro.com?
Ez is valami új piramisjáték lenne?
Bár ide nem kell pénzt befizetni csak kifizetés van. Ami számomra nagyon fura.
Mindjárt megnézem,hogy érkezett-e ilyen mailem.
Érdekes:) Kíváncsi vagyok!
Pénzt még én sem kaptam és tartok tőle,hogy a másik hasonló oldalon ( umfragefag )sem fogok.
Paypal mail sem jött egyik címemre sem.
A paypal-ra azonnal megérkezik az utalás. Nem olyan mint egy magyar bankszámla,hogy napok kellenek mire a pénz külföldről megérkezik.
Nincs azzal gond,hogy nem fizet a sandajro.Csak tudjon róla az ember. Én is belekezdtem,Nekem 270 Euró van bent.
De nagyon sanszos ,hogy nem fogom kikapni,hiába érem el az 500-at.
HA valaki tud valamit,kérlek osszátok meg velünk!
Üdv: Dominika
A paypal meg a bankszámlád az nem ugyanaz. Ha a pp-re meg is jön a pénz az nem jelenik meg azonnal a számlán, akár csak napokkal később. Mo-on sem tart napokig már elég régóta. Ha átutalási megbízást adok akkor 4 órán belül, de legkésőbb másnap átutalásra kerül az összeg.
Főleg, hogy nincs olyan, hogy magyar meg külföldi bank. Egy rendszert használnak ez pedig a GIRO.
Az ilyen gagyi takszövöket meg ne említsük egy szinten a bankokkal. Ott szokott késni az átutalás, de max 2 munkanap.
Nem a pénz hozzáférhetőségéről írtam,ami a paypalt illeti! Hanem arról,ha a sandarjo utalt volna,akkor az perceken belül látszik! Az egy más téma,hogy a paypal-ról még neked ki kell utald a privát bankszámládra.
A másik pedig az,hogy régebb óta kapom külföldről a fizetésemet euróban,és mind a mai napig legalább 2 napot vesz igénybe,hogy az euró számlámon hozzáférhetővé váljon pénzem.
Nagyon örülök,hogy ismét elveszünk a részletekben. A kérdésem csak az volt,hogy valaki kapott-e már kifizetést a sandajrotól.
Üdv: Dominika
Az egyértelműség kedvéért: Többen elküldték a fizetési igényüket a megadott határidőn belül. A virtuális számlájukon lévő egyenlegük elérte az 500 Eurot és a mai napig nem kaptak egy fillért sem?
Vagy: van, aki megkapta és azért nem jelentkezik, mert boldogan költekezik?
Hosszú hosszú idő óta most új videók kerültek fel a sondajro oldalra.... feltűnt ez valakinek?
Meglepő...
@ kicsi-bumbi
Szerintem ez csak azt mutatja, hogy "mennyire foglalkoznak" az oldallal. Ránéznek pár hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!