Valaki ismeri ezt az új "csodalehetőséget"?
Sondajro.com?
Ez is valami új piramisjáték lenne?
Bár ide nem kell pénzt befizetni csak kifizetés van. Ami számomra nagyon fura.
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy működik-e ez a sandajro. Én csak így hívom.
4 napja próbálom megtudni,hogy történt-e kifizetés,de egyszerűen sehol sem kapok választ!
Kérlek jelentkezzetek már,ha kaptatok kifizetést,ha nem.
Üdv:Domika
Sziasztok:)
Akkor látom én leszek az első! Az információm az, hogy senki nem kapott kifizetést. Barátaim csinálták, és ők 24 illetve 28 között kikérték a pénzt. Mai napig semmi nem jelentkezett a számlájukon! Párom is csinálta, bár ő 02án adta be az igényét de nem hiszem, hogy nov6án látna is pénzt belőle!
Na ez a nem semmi:) Párom, és barátaim is kaptak a paypalos mail címükre egy ilyen üzenetet:) ha valaki még kapott jelezzen már vissza. Előre is köszi:)
We invite you to work in the remote assistant position.
This work takes 2-3 hours per week and requires absolutely no investment.
The essence of this work for incoming client requests in your city.
The starting salary is about 2500 EUR per month + bonuses.
You get paid your salary every 2 weeks and your bonuses after fulfilling each task!
We guarantee work for everyone. But we accept applications this week only!
Therefore, you should write a request right now. And you will start earning money, starting from next week.
Please indicate in the request:
Your name:
Your email address:
City of residence:
Please send the request to my email dianaparks@workeuropaeu.com,andI will answer you personally as soon as possible
Sincerely,
Diana Parks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!