Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki ismeri ezt az új...

Valaki ismeri ezt az új "csodalehetőséget"?

Figyelt kérdés

Sondajro.com?

Ez is valami új piramisjáték lenne?

Bár ide nem kell pénzt befizetni csak kifizetés van. Ami számomra nagyon fura.

2012. szept. 17. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 Hunter92 ***** válasza:
100%
Én még gond nélkül be tudok lépni. Nem hiszem, hogy fizetnének, szinte biztos, hogy ez egy adathalász oldal. Ha 1-2 embernek fizetnének is valamennyit, az max. azért lenne, mert elég pénzt sikerült lehúzniuk a lenyúlt paypal fiókokról és így akarnák elérni, hogy az a pár kifizetett ember terjessze az oldalt. Egy ismerősöm tegnap elérte az 500 eurót és kérte a kifizetést. Ha lesz valami fejlemény, írok.
2012. okt. 1. 19:50
 42/116 anonim ***** válasza:
90%
Sziasztok:) Párom is beleugrott ebbe a dologba. Én nem igazán hiszek benne (szerintem is csak adathalász oldal)Túl szépnek tűnik, hogy ezzel megtudna bárki is gazdagodni!
2012. okt. 1. 19:55
 43/116 anonim ***** válasza:
79%

ezt pl az előbb találtam:)

[link]

2012. okt. 1. 20:03
 44/116 anonim ***** válasza:
79%

ezt most dobta ki a gép, mikor megpróbáltam belépni! várom a véleményeket!!!

Figyelmeztetés: Gyaníthatóan adathalász webhely!

A www.sondajro.com címen található webhelyről "adathalászattal" kapcsolatos bejelentést tettek. Az adathalász webhelyek trükkök segítségével kicsalják a felhasználók személyes vagy pénzügyi adatait, gyakran úgy, hogy hiteles intézményeknek, például bankoknak adják ki magukat.

2012. okt. 1. 20:38
 45/116 Hunter92 ***** válasza:
100%
Van egy oldal, ahol be lehet jelenteni a gyanús webhelyeket. Ezt az üzenetet akkor kapod meg, ha már valaki bejelentette az adott oldalt.
2012. okt. 1. 20:44
 46/116 membrain ***** válasza:
57%

Én konkrétan két hete bejelentettem a Paypalnál az oldalt, érdekes módon másnaptól már nem frissítették a reklámvideókat, gyanítom hogy az oldalhoz való hozzáférést azonnal letiltották az üzemeltetőknek, elindult egy nyomozati státusz, ami jelenleg ott tart, hogy "a weboldal nem elérhető".

Valószínűleg ennyi volt a NAGY CSODA! ;)

2012. okt. 2. 02:11
 47/116 anonim válasza:
100%
Melyik weboldal nem elérhető? Mert én be tudok lépni és működik is:( Még csak fennakadás sincsen..
2012. okt. 2. 07:29
 48/116 Hunter92 ***** válasza:
100%
Előtte frissítették a videókat? Egyébként én is simán be tudok lépni.
2012. okt. 2. 10:32
 49/116 membrain ***** válasza:
57%

Egész éjjel nem ment, de sajnos újra működik.

Előtte mindig más videó volt, 2 hete semmi sem változott. Ki az a(z amúgy sem létező) cég, aki erre emberek ezreinek kifizetne naponta 24 eurót (plusz az extrák?) :)

Amúgy is a youtube-on a videók alatt ott a like meg dislike lehetőség, plusz a kommentek, tök ingyen lehet nyomogatni. Ha az nem jó piackutatásnak, akkor semmi.

2012. okt. 2. 12:16
 50/116 Hunter92 ***** válasza:
79%
Én éjjel is gond nélkül be tudtam lépni, ezért nem értem, hogy pár embernek, akik itt írták miért nem ment. Egyértelmű, hogy adathalász oldal, ezt én sem vitatom. Elve nevetséges, hogy nem is kötelező megnézni a videókat.
2012. okt. 2. 12:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!