A fizetésed az átlagfizetés alatt vagy felett van?
A havi átlagkereset teljes munkaidőben állók esetében bruttó 219 400 forint. Ez órára lebontva átlagosan kb. 1306 forint.
Kérlek a válaszotokban csak az alatt/felett szó legyen, illetve a korotok és a nemetek. Köszönöm!
Az előttem válaszolónak...
Egyébként viszont szerintem tökmindegy, hogy kinek mennyi a fizetése.
Ezt a számot (az átlagfizetést) úgy kapják meg, hogy betáplálják a 3 millió 500 ezer minimálbéres fizetését, meg betáplálják a 12 ezer 2 millió 400 ezres fizetését, plusz betáplálják az 1 millió 100-120 ezres fizetését, aztán ezt elosztják 4.5 millióval.
Kijön kb. 220 ezer forint.
És akkor mi van?
Mert ez baromira nem az, amit a "nép" keres átlagosan, csak egy szám, ami a nagy jövedelműek pénzét is beleszámítva kijött...
Kérlek csak a kérdésre válaszoljatok. Nem véletlenül írtam, hogy csak alatt/felett szavak egyikére, illetve a korra és a nemre vagyok kíváncsi, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy amint egy egyszavasnál hosszabb mondatot ír valaki, akkor valaki más beleköt.
Szóval a továbbiakban kérlek csak a kérdésre adott választ írjátok ide, a többit felőlem rendezzétek le privátban vagy menjetek ki a hóra, csak ne itt. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!