Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most mit csináljak? A suli...

Most mit csináljak? A suli miatt még nehezebb munkát találnom

Figyelt kérdés

Most mit csináljak? A suli miatt még nehezebb munkát találnom :(

Levelezős tagozaton kezdtem el az érettségit most szeptembertől de még nem dolgozok semmit.

Bármilyen munkát elvállalnék a pénz miatt de alapból kevés az állás és amikor meghallják hogy minden héten kedden és szerdán délutánonként suliba kell lennem akkor az a maradék munkaadó is meghátrál.

Mondtam nekik hogy helyette mennék szombat-vasárnap de nem engedik.

Nagyon-nagyon el vagyok keseredve,ti mit tennétek a helyemben?

Úgy érzem jobb lenne minél jobb képesítést szereznem de sajnos nem látok kiutat.

Szakácsnak tanultam de nem szerettem ezt a szakmát,de a pénz miatt ebben is próbáltam elhelyezkedni de amikor meghallották a sulit,akkor azt mondták hogy vagy munka vagy suli. A kettő együtt nem.

Nagyon sok helyre beadtam a papírjaimat de arra se képesek sok helyen hogy visszahívjanak.

Régen is ilyen sz*r volt a helyzet?

2012. szept. 15. 19:42
 1/1 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:

Ilyenkor hogy suliba járok(levelező),akkor a munkaügyi nem tudna valami állást szerezni,ahol jutna idő a sulira is?

2012. szept. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!