Lehetséges így munkát találnom? Ha igen milyet?
Figyelt kérdés
16 vagyok állandó munka helyet keresnék (7-80k elég lenne). Az időbeosztásom rugalmas, van angol és spanyol B2-es nyelvvizsgám. 8 általános is megvan, 11-12-es zárójegy néhány tantárgyból. Jó kondiban vagyok, ezáltal a fizikai munka se lenne problémás. Nagyon értek a számtechhez (C+,VB,HTML,JS,PHP és még sok más SDK), nem egy programot fejlesztettem és rengeteg számítógépet javítottam állítottam és szereltem össze a konfgiját.2012. ápr. 22. 23:06
1/5 anonim válasza:
C#, java, sql, php... ezekben jó pénz van. Igyekezz minnél több állásinterjúra eljutni. Nehezményezni fogják, hogy nincs diploma, meg érettségi. Eleinte biztos kételkedni fognak a képességeidben, de állásinterjú alkalmával egy kitöltött teszt elég meggyőző lehet.
Egy nagyobb cégnél programozással nem 70-80-at keresnél... hanem fix 100 fölött, és a későbbiekben előmenetel függvényében többet, és többet...
2/5 anonim válasza:
ma 23:20
Ha ezt egy 20 évesnek írod,rendben..de 16 évest nm fognak alkalmazni ,amikor sorban állnak a tanult szakemberek is,akik már felnőttek.
3/5 A kérdező kommentje:
mindkettőtökkel egyet értek, épp ezért írtam ki a kérdést, hogy van-e erre esély?
2012. ápr. 23. 18:47
4/5 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni h kened vágod a programozást és még csak érettségid sincs.Pláne 16 évesen.
Akinek ennyire jó logikája lenne az nemhogy a középiskolát de a főiskolát is játszva elvégzi.
5/5 A kérdező kommentje:
Gimnázium folyamatban. A prog. nyelveket pedig nagyjából 8 éves koromtól tanulom (persze akkor inkább még csak a metódus felépítéseket, logikát, meg az info-s alapokat.)
2012. ápr. 26. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!