Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Láttok ebben lehetőséget? Ha...

Láttok ebben lehetőséget? Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés

Idegenvezető szeretnék lenni, külföldön. Anglia, Németország és Franciaország jöhetne szóba ott lakás szempontjából. ÉS a csoportokat pedig ide Magyarországra hoznám, illetve valamilyen távoli országba (Japán, Kína, Peru, Brazília, Mexikó, Toronto, Montreal - bár inkább az utóbbiak, mert gondolom a nyelvet tökéletesen kell beszélni és hát spanyolul még megtanulnék, kínaiul nem biztos. :))

Természetesen akkor az egyetemet is az adott országban végezném, ottani képzéssel.

Mit gondoltok erről? El lehetne kint így helyezkedni?

Hány országban lehet az ember idegenvezető? Nagy a konkurencia? Jó a fizetés?

19/L

2010. aug. 4. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen nyelveket beszélsz most?
2010. aug. 4. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Angol felsőfok, német és francia közép.
2010. aug. 4. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem el lehetne. Csak tanulj sokat az adott népekről, a kultúra ismerete is nagyon fontos!

Persze kitartás kell, de mindenképpen érdemes belevágnod, mert elég jól is lehet keresni, valamint nem egy irodában vagy szalag mellett porosodsz meg, sokkal többet fogsz látni a világból, mint az átlag.

2010. aug. 4. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
hát, érdekes elképzelés, de ha a csoportokat úgyis Magyarországra hoznád, akkor miért nem itthon leszel idegenvezető? (jó tudom pl. fizetés). de idegenvezetők általában a saját országukban tevékenykednek, olyat ritkán találsz, aki kintről küld mély ismeretekkel rendelkező idegenvezetőt az országba a csoporttal együtt (hacsak nem te alapítod a céget), olcsóbban megoldják helyi erőkkel.
2010. aug. 5. 04:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenképpen kint szeretnék az lenni. Egy ismerősömtől jött az ötlet, aki Spanyolországba és a Dél-amerikai országokban vezetett (ezek mellett persze Magyarországon is). Bár igaz ő itthon élt, és a magyarokat vitte ki, tehát igen a helyzet más, de én mégis úgy szeretném ahogy leírtam. Szerinted nem sok esély van rá?

Nem céget szeretnék alapítani, hanem cégnél elhelyezkedni.

2010. aug. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!