Hogyan lehet ilyen idős embereket vagy anyukákat találni?

Azért tudod hogy ellenmondásos amit írsz?
Írod, hogy anyagilag elvagy így nem is akarsz diákként dolgozni. Ezért segítenél magányos idős embereknek, vagy kismamáknak. Írják hogy menj önkéntes munkákra. Akár örege otthonába akár anyaotthonokba. De oda nem mész azzal indokolva hogy vannak ott szakképzettek, sokan vannak. De nem ez a gond ugye?? Hanem az hogy voltaképpen ingyen, pusztán ember baráti cselekedetből nem akarsz segíteni másokon, csakis jelképes összegért. Vagyis fizessen neked!
Te végül is nem akarsz a sok diák sorába állni, és diákszövetkezeten keresztül várni a munkát, hanem önellátóan akarsz melót keresni magadnak.
Tudod én 4 idős nénihez járok lakáshoz. hetente egyszer nagy bevásárlást csinálok nekik, és minden nap(kivéve pénteken) megyek mindegyik nénihez heti 1 alkalommal amikor kitakarítok, főzök, és mosok rájuk. Amikor végzek 1 -2 órát ott maradok, és beszélgetünk. De mindezt teljesen INGYEN! Sosem kértem pénzt, és nem is adnak. Hiszen a nyugdíjuk is épp hogy elég nekik.
Szóval döntsd el mit akarsz. INGYEN segíteni másokon, vagy pénzért dolgozni másoknak.. Nem mindegy!

kedves 4es válaszoló, persze ingyen, háttérben azzal a szándékkal, hogyha a kedves idős hölgyek az örök vadászmezőkön éldegélnek, akkor megkapd az örökséged.
Egy idős embert nem egyszerű gondozni, nagyon nem. Tapasztalat, hogy ezek az emberek nem véletlen vannak egyedül, hanem mert a családot kikészítették. ismertem olyan nénit, akinek párhuhamosan 3 "csicskája" volt, és hitegette őket, a néni szépen elment, és mindent az egyházra hagyott. Másik esetem, mikor ettől függetlenül minden a család kapott, pedig rá sem néztek. Az unokák kapták vagy a dédunokák.
Szóval nem kell itt előadni magad, hogy egy szent vagy, ilyen nincs!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!