Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lenne pár kérdésem hostesskedé...

Lenne pár kérdésem hostesskedéssel kapcsolatban, valaki segítene?

Figyelt kérdés
Engem érdekelne ez az egész, nem a k*rválkodásra :D gondolok, hanem a tényleges szakmára! Mi kell hozzá? Gondolom érettségi alap követelmény, de mellette el kell végezni valamilyen tanfolyamot is? Meg sok helyen írják a 'jó megjelenést', ez mit takar? Magasság, súly... stb mennyire számítanak? Mi a legideálisabb? Ha tudtok valami használható infót vagy van saját tapasztalat, akkor légyszíves mindent írjatok le!

2012. szept. 11. 13:48
 1/3 anonim válasza:
100%
ÉN dolgoztam hostessként,de táncosnőként is.Nekem a hostess munka sokkal nehezebb volt,mint a tánc.Attól függ milyen jellegű munkáról van szó.Az áruházakban vannak kóstoltatók,akik egész nap napi 8-10 órában idióta vagy szexista egyenruhában etetik a vásárlókat apró falatokkal.A másik lehet a szórólapozás,azaz kiállsz vhova és szórólapot nyomsz az arra járók kezébe.Esetleg termékbemutatókon vehetsz részt,ahol autótól kezdve,számítógépeken át,vibrátorig bármit reklámozhatsz magaddal.De én nem bírtam,nekem sok volt.Mindenféleképpen tudd meg,hogy milyen jellegű munkáról van szó,mert sok esetben hostesskedésnek hívják a táncos munkát is.Akkor azt mondják a telefonban,hogy szexmentes erotikus hostess munka.Ettől független sok sikert!!!
2012. szept. 11. 14:15
 2/3 anonim válasza:
100%
Tenyleg az agazattol fugg. Nem erotikus hosteskent erettsegi, jo megjelenes,rendezett haj kormok kellenek, nyelvtudas nem art, jo beszeloke,alap tajekozottsag, lehetoleg esztetikus testalkat, kedves modor es SOK TURELEM
2012. szept. 21. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!