Alexandrabellahorvat kérdése:
Ha van egy gondod a legjobb barátnőddel kapcsolatban, azt hogyan kezeled?
Figyelt kérdés
Nos, az a gondom, hogy nem értékel engem eléggé. 6 éve a legjobb barátnőm, és én mindent megtettem,amit a legjobb barát megtehet (szülinapi meglepetés tora, megbocsátottam hogy elárulta a rosszakarómnak a legféltettebb titkomat, kibeszél a hátam mögött-nem csúnyán, csak mondogat olyanokat amik nem tetszenek nekem-, de ezt is megbocsátottam). Az én 20. szülinapomon semmi nem volt...csak egy facebook-os boldog szülinap. Azt mondja nem volt pénze h meglephessen. Ezt meg is értettem, oké. De most meglepte egy barátságtablóval és egy saját keze által készült tortával a másik barátnőjét. Emiatt érzem magam rosszul. Mintha már nem lenne a legjobb barátnőm. Te mit tennél?2012. szept. 8. 17:03
1/5 A kérdező kommentje:
torta*
2012. szept. 8. 17:04
2/5 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele! Mond el neki, hogy mi a gondod, és hogy mit szeretnél! De ha ezután a beszélgetés után se változik meg, akkor szerintem nem érdemel meg egy olyan jó barátnőt mint te! A barátnőm, és köztem is volt már ilyesmi baj, de mindig megbocsátottam neki, és most velem alig törődig mert azt hiszi hogy én nem ér semmit! Vagyis ha ezt csinálja velem, annak nem lesz következménye! Én is megbeszéltem vele, és most sokkal jobb a helyzet mint volt! :) Hátha nektek is bejön! :) Remélem kibékültök :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát mivel nem tudok vele most találkozni és nem bírtam várni így írtam neki egy hosszú levelet, és várom h most mi lesz. Remélem megoldódnak a gondok. Köszönöm a választ!
2012. szept. 9. 12:48
4/5 anonim válasza:
szerintem nem épp legjobb barátnőre vall, ha megtette az általad felsoroltakat :/
persze, hogy megteszel érte mindent, hiszen szereted (már barátként), de ahogy elnézem, ő inkább csak kihasználja ezt, de nem viszonozza..
5/5 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük szóban. hát az a helyzet hogy neki senkije sincsen, csak az unokatesója és én. És ráadásul az unokatestvére és én gyűlöljük egymást. Elmondtam mi a gond, és beismerte és azt mondta megváltozik. És a változás észrevehető is.:)
2012. szept. 23. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!