Annyira rossz látni hogy más velem egykorú már iylen olyan cégeknél dolgozik, pedig a legtöbbjük vagy nem is ment mesterre vagy még nem fejezte be. IDEGESÍTŐ!?
én msc tanulok még de van olyan csoporttársam aki már dolgozik cégnél és levelezőn msc-s vagy nem folytatta az msc-t
Tökre bepánikoltam, velem mi lesz hogyan fogok munkát találni, olyan kevésnek érzem magamat! mindehova tárgyalóképes nyelvtudás kell ,én meg mit érek a gagyi középfokkal... jaj annyira félek
Ajánlom továbbá ennél a kérdésnél az első hosszú választ: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Szóval ennek fényében döntsd el te, mire szánod az idődet.
Akkor te eléggé le vagy maradva, ha ez téged idegesít, mert gondolom nincs nagy cégnél semmi tapasztalatod.
Nekem egy tanárom mondta, hogy ne menjek mesterre, inkább dolgozzak, úgyis az számít... Teljesen igaza volt!
Természtesen én 16 évesen elkezdtem dolgozni, tehát az egyetem után már komoly szakmai tapasztalattal rendelkeztem. Bárhova mentem állásinterjúra, minden munkáltató azt nézte, hogy ilyen fiatalon milyen szakmai múlt van mögöttem, és tetszett nekik nagyon. Nagy szerencsémre diákként mindig el tudtam helyezkedni a szakmámban.
Sűrgősen keresgélj, mert jelenleg az számít, mit tudsz a gyakorlatban, van-e referencia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!