Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call ceneteres, telemarketinge...

Call ceneteres, telemarketinges munkákról mi a véleményetek? Nem értem a bérezésüket sem.

Figyelt kérdés

Bérezés, alapbér + jutalék. Jutalékot a megkötött szerződések után kapsz.

De a szerződést egy másik kollega köti meg.Lehet, hogy az ügyfél meggondolja ott és mégsem köti meg. Így a munkáltató azt mondja, hogy nem 30 csak 10 szerződést sikerült nyélbeütni. Ezt hogy tudják bebizonyítani? Milyen hiteles adat van erre??

2009. júl. 29. 12:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

pedig nagyon sok diplomás vagy diploma előtt álló fiatal kényszerül ilyen helyeken dolgozni. mert nincs más!

Senkinek nincs kedve minimálbérért pofázni vad ideegen emberekkel!A kérdés felvetése óta a helyzetem úgy alakult, hogy200 fős call centerben dolgozom, ahol a dolgozók közül mindenki kivétel nélkül folyamatosan munkát keres!

Ha neked sem lenne mit enni s miből fizetni a lakásodat, rezsidet akkor muszáj lenne bevállalnod!

Ha anyuci-apuci, barát eltart az persze más helyzet! :S

2009. aug. 30. 09:21
 12/12 anonim válasza:

Nem egész egy hete dolgozom telemarketinges területen: napi három óra, de már alig várom, hogy leteljen az egy hónap, és el tudjak jönni.

Kell a pénz, mert az egyetem nem olcsó mulatság. Idén több, mint 60 helyre küldtem be az önéletrajzomat, és két helyről hívtak vissza, és a telemarketinges helyre vettek fel... És nem azért, mert buta vagyok. Két szakmám van, két emelt érettségim, nyelvvizsgám, ősztől kezdem az egyetemet. Egyszerűen a diák nem kell sehova.

2011. aug. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!