Call ceneteres, telemarketinges munkákról mi a véleményetek? Nem értem a bérezésüket sem.
Bérezés, alapbér + jutalék. Jutalékot a megkötött szerződések után kapsz.
De a szerződést egy másik kollega köti meg.Lehet, hogy az ügyfél meggondolja ott és mégsem köti meg. Így a munkáltató azt mondja, hogy nem 30 csak 10 szerződést sikerült nyélbeütni. Ezt hogy tudják bebizonyítani? Milyen hiteles adat van erre??
pedig nagyon sok diplomás vagy diploma előtt álló fiatal kényszerül ilyen helyeken dolgozni. mert nincs más!
Senkinek nincs kedve minimálbérért pofázni vad ideegen emberekkel!A kérdés felvetése óta a helyzetem úgy alakult, hogy200 fős call centerben dolgozom, ahol a dolgozók közül mindenki kivétel nélkül folyamatosan munkát keres!
Ha neked sem lenne mit enni s miből fizetni a lakásodat, rezsidet akkor muszáj lenne bevállalnod!
Ha anyuci-apuci, barát eltart az persze más helyzet! :S
Nem egész egy hete dolgozom telemarketinges területen: napi három óra, de már alig várom, hogy leteljen az egy hónap, és el tudjak jönni.
Kell a pénz, mert az egyetem nem olcsó mulatság. Idén több, mint 60 helyre küldtem be az önéletrajzomat, és két helyről hívtak vissza, és a telemarketinges helyre vettek fel... És nem azért, mert buta vagyok. Két szakmám van, két emelt érettségim, nyelvvizsgám, ősztől kezdem az egyetemet. Egyszerűen a diák nem kell sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!