Hogyan kommunikáljam le ezt jól egy állásinterjún?
Figyelt kérdés
Nincs még meg a nyelvvizsgám de nyelvtudásom van ettől függetlenül, most készülök nyelvvizsgára menni.
Mivel nincs meg a nyelvvizsgám, ezért a diplomámról még csak igazolásom van.
Ezt hogy tudnám pozitívan elmondani az interjúztatónak, úgy hogy ettől még egy jó lehetőségnek tartson a cég számára?
2012. szept. 7. 18:31
1/7 anonim válasza:
Úgy, hogy ha rákérdez, elmondod. Bocs, de erre nem lehet normális választ adni, mert a helyzet adja, miről beszéltek. Ha nyelvtudás kell, úgyse a papírt nézik, hanem kipróbálják, mennyire megy a nyelv. Abból meg nem szoktak ügyet csinálni, hogy még nem kaptad kézbe a diplomát.
2/7 geobarbi válasza:
semmi, nyugodtan megmondhatod neki, hogy magabiztos nyelvtudással rendelkezel, nyugodtan leinterjúztathat idegen nyelven, és később pótolod a hivatalos okmányokat, csak idő hiányában elcsúsztál vele. pont.
3/7 anonim válasza:
Az önéletrajzba írd be a képességek közé, hogy beszéled a nyelvet. Nem kéri senki a nyelvvizsgát. Viszont arra készülj, hogy tesztelni fogják. Ha jó vagy, akkor megfelelsz, papír nélkül is. Ha nem tudsz beszélni, kitörölheted a nyelvvizsgapapírral.
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és még annyi, hogy most tanulok németül, nekem már nem kell a papír semmilyen diplomához. Eszemben sincs nyelvvizsgát tenni, nem ér meg nekem huszonakárhány ezret. Beírom az önéletrajzba, hogy beszélem, és kész.
5/7 anonim válasza:
lekakilják a papírod, főleg ha régebbi. vagy beszélsz vagy nem.
egyébként nem úgy van hogy most nem kell nyelvvizsga a diplomához 2013-ig???
nekem is van egy felsőfokúm angolból, de már közel se vagyok olyan szinten mint akkor - nem csoda hogy a brit egyetemek csak 2 évnél korábbi bizonyítványt fogadnak el... gyorsan kopik a tudás, így is szépen beszélek állítólag, de már közel sem olyan választékos az angolom mint anno...
6/7 A kérdező kommentje:
Február végén államvizsgáztam, és nekem nem adták ki a diplomámat ny.vizsga papír nélkül :S
2012. szept. 8. 07:09
7/7 anonim válasza:
Ja, most olvasom, hogy az a gond, hogy nincs még meg a diplomád. Szerintem elég nekik az igazolás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!