Milyen kérdésekre számíthatok állásinterjún?
Miért minket választott?
nem írtad le,hogy milyen munkakörbe lennél...így nehéz olyasmi kérdést írni.
Mire számít?Pénzt is néhol kérdezik.
az lemaradt bocs!
Könyvelői, könyvelői asszisztens
Mennyire lenne lojális a céghez? Levenné a ruháját, ha kérném? :-)
Szinte bármire számíthatsz. Én a lelendő dolgozóimmal beszélgetni szoktam, nem ridegen odavetni egy-egy kérdést.
Ne feledd egy állásinterjú két oldalú, mindkét felet minősíti! Egyáltalán nem mindegy, miként állak szóba veled. Aki gépiesen feltesz néhány kérdést, azt nem érdekli a jelentkező emberi énje. Aki beszélget, avval érdemes megosztani néhány rád jellemző érdekességet. Nem direkt módon, hanem belecsempészve a beszélgetésbe. (persze, csak, ha mód van rá, erőltetni nem szabad).
Engem mint főnököt sok minden érdekel a pályázókról. A rideg adatokat úgy is megtudom az önéletrajzából. Szakmailag a tapasztalatai érdekelnek. Pl. érdekes esetek, van e probléma megoldó képessége, stb. Ezeken felül örömest meghallgatom, mivel foglalkozik szabadidejében, van e családja. (Fontos, tud e hobbijáról, családjáról lelkesedéssel mesélni. Akkor valószínűsíthetően tud lelkesedni.) Számomra fontos, hogy kommunikatív legyen, ez egyből lejön egy személyes interjú esetén.
Engem az is érdekel, a jelentkező, milyen kérdéseket tesz fel! Ha semmit, az nem szimpi!
már megjártam, borzasztó égés volt. A "fönök" úgy beszélt velem mint valami utolsó sz@rjankóval, mert pályakezdő vagyok. Amit te alkalmazol az lehet a legjobb főleg pályakezdő esetén nagyon jók az ilyenek. De nem tudom megéri -e egy esetleges visszahívásnál igent mondani ha csak egy sima beszélgetésnél úgy éreztem magam mint egy sz@rdarab, mert ezt éreztette velem:(
Az ellenségemnek se kívánok ilyen interjút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!