Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » állásinterjúra megyek a...

állásinterjúra megyek a feladatok között az iktatás is szerepel? Mi az az iktatás?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Na Te is jó vagy....:) Jelentkezel és azt sem tudod, hogy mit kell, csinálni? És ha az "iktatás" wc tisztitást jelentene? Vagy azt mondanák első nap, hogy csináld meg az iktatást, akkor mihez kezdenél?:)

(Amúgy a beérkező küldemények regisztrációja)

2012. szept. 4. 05:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A beérkező küldemények regisztrációja az az érkeztetés.

Az iktatás az iratkezelés egyik lépése a mellékelt linken találsz információt róla (4. pontban)...

2012. szept. 4. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, a link lemaradt :-)

[link]

2012. szept. 4. 10:32
 4/5 A kérdező kommentje:

1. válaszadó ezek szerint te sem tudtad:D a hirdetésben ez nem szerepelt később kaptam egy tájékoztatást abban szerepelt amúgy pályakezdőként mégis eddig mit iktattam volna? ha megkértek volna, mondtam volna hogy ilyet még nem csináltam legyenszíves megmutatni,tudod nem az anyám hasába tanultam én se a dolgokat, gondolom nem véletlen kerültem be a jelentkezők közé

2.(3.) válaszadó! köszönöm:)

ezek szerint pld egy levélre rányomok egy bélyeget(ezáltal minden papírt, levelet, beazonosítok)

Bár ezt az iktatókönyvet még annyira nem értem:S

2012. szept. 4. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Érkeztető bélyegőt (dátummal) minden küldeményre kell nyomni (törvényi kivételek pld. reklámküldemény kivételével)

Tehát érkeztetni minden küldeményt meg kell.

Iktatni már csak azokat, amelyeket a munkahelyi vezetőd olyan horderejű küldeménynek határoz meg.

Ez történhet egy előre szabályozott módon, pl. a munkaköri leirásodban le van írva, hogy csak a minisztériumból, és a SUZUKI szalonból érkező leveleket kell iktatni.

Vagy az érkeztetés után a főnök elolvassa a leveleket és utána, amit iktatni kell, azt visszaviszi neked, hogy ezt be kell iktatni.

Iktatókönyv minták vannak a neten, a google a barátod...

2012. szept. 5. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!