Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjúra megyek az...

Állásinterjúra megyek az Ofotérthez, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Eladónak jelentkeztem, érettségi+OKJ( boltvezetői és irodavezetői), dolgoztam már ügyfélszolgálatosként, felszolgálóként és voltam egyéni vállalkozó, volt egy kis ruházati üzletem.Mit kérdezhetnek?

2012. szept. 2. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azt amit más állásinterjún is szoktak. Gondolom azért hogy miért jelentkeztél oda, tényleg szeretnél-e ott dolgozni. Akkor gondolom a múltadról is fognak kérdezni valamit hogy mi volt az oka hogy otthagytad a munkahelyeidet bár ez nem nagyon jellemző, de számíts rá.
2012. szept. 2. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Esetleg aki már dolgozott az Ofotértben, az interjún mire fektették a hangsúlyt?Milyen képességeket preferáltak?

2012. szept. 2. 11:46
 3/5 anonim válasza:
Te vegul ott dolgozol? Egyik ismerosom a napokban megy hasonlo interjura, meg tudnad osztani velunk, hogy mire keszuljon?
2012. dec. 19. 01:05
 4/5 anonim válasza:
Mi lett aztán, mert én is megyek jövőhéten. Fizut mennyit mondtak?
2015. jan. 16. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam múlt hónapban állásinterjún az Ofotértnél. Mivel pályakezdő vagyok, így túl sok tapasztalatom nincs a kereskedelemben, de a végzettségem hasonló és diákmunkaként dolgoztam már pl. ruhaboltban.

Lelkesedést mutattam az állásinterjún, szóba került, hogy lenne egy tanfolyam, ami nagyon nehéz tananyaggal jár, és csak kevesen tudnak levizsgázni ebből. Ennek ellenére szívesen dolgoztam volna náluk.

Az interjú végén megígérték, hogy a hét elején fognak hívni, ami sajnos azóta sem történt meg..

Pedig az interjúztató végig azt éreztette, hogy lehet esélyem, ha elhivatott vagyok és szeretnék tanulni egy új szakmát -ami a szemüvegekhez köthető- hiszen speciális tudás kell hozzá, nem olyan mint a ruhaboltban a kasszázás..

2016. okt. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!