Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pincér végzettséggel még...

Pincér végzettséggel még lehet találni munkát Nagy Britanniában? Többi lent.

Figyelt kérdés
Át kell képeztetnem magam mert rájöttem az én végzettségemmel itthon nem fogok munkát találni.És tetszik a vendéglátás és Anglia is. Arra gondoltam,hogy kitanulom a szakmát és elmegyek külföldre dolgozni 2-3 évet.Angolt is erősítem folyamatosan és tanulom is, de kint a vendéglátásba még lenne lehetőség? Csak mert sok a bevándorló az Egyesült királyságba és nem tudom mennyi a túljelentkezés mondjuk egy pincér állásra.Mit tudnátok tanácsolni nekem? Megérné kimenni? Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. aug. 23. 07:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Pincérként, illetve magában a vendéglátásban relatíve sok munka van, van esélyed. Az hogy van-e papírod az sokakat nem érdekel, ugyanis ha pincérkedni akarsz akkor úgyis be fognak hívni próba napra, hogy megnézzék hogy hogyan teljesítesz. Ha jó angolod van, akkor mindenképp megéri kijönni, mert bár sok itt a bevándorló, de munkát még ma is lehet találni, bár valamivel nehezebb, mint 3-4 éve. Viszont angol nyelvtudás nélkül, semmilyen szakmával, gyakorlattal már nem éri meg kijönni.
2012. aug. 23. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!