Ilyen végzettséggel mennyire lehet elhelyezkedni Nagy-Britanniában vagy Svédországban?
Közgazdasági diplomám van, 3 éve dolgozom könyvelőként és az egyetem alatt elvégeztem egy OKJ-s szakács tanfolyamot. Bizonyítványom van róla, munkatapasztalat már nem annyira. Csupán 1 évig dolgoztam részmunkaidőben. Angolul felsőfokon beszélek (voltam ERASMUS-sal Angliában) németül pedig középfokon.
Először is szeretnék egy kis kezdőtőkét gyűjteni, aztán 1-2 év múlva nekivágni.
Elsősorban azoktól kérdezem akik már kint élnek, ilyen tudással milyen esélyeim vannak a kinti munkaerőpiacon?
Én Angliában élek, és itt tárt karokkal várják az olcsó külföldi munkaerőt a vendéglátóiparban.
Annyiból tényleg rossz, hogy aljamunka.
Én sem rajongok érte, de még nem csinálom régóta, egyelőre elvagyok vele.
Azt hozzáteszem, hogy a hatmillió lehetne kevesebb ha nem lennének ilyen lusta dögök. Csak nekik derogál a kiszolgálás, ezért nem vállalják.
Mellesleg Németország szerintem is jobb lehet, én csak azért jöttem ide, mert németet sose tanultam.
De amilyen sztorikat, beszámolókat olvastam, úgy érzem, hogy nagyobb a megbecsülés, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!