Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan fogadjam el udvariasan...

Hogyan fogadjam el udvariasan az állást?

Figyelt kérdés

Osztrák hotellel vagyok kapcsolatban, és úgy néz ki alkalmaznának a téli szezonra. egyelőre feltettem pár kérdést, amit ajánlanak az tetszik...

hogy fejezzem azt ki, hogy akkor elfogadom az állást udvariasan. nem feltétlenül kell németül, hogy leírd, csak hogy mégis mit írjak? Hogy "akkor szeretném ezt az állást" vagy mégis hogyan, hogy ne tűnjön úgy, hogy magától értetődőnek veszem, hogy felvesznek?? Vagy kérdezzek rá a szerződésre és úgy?

2012. aug. 18. 14:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt túlragozni. Írd azt, hogy tetszenek a feltételek és nagyon szívesen dolgoznál nálunk, ha téged választanánk.
2012. aug. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!