Mi miatt volt az első munkahelyi konfliktusod? Mennyi idő után? Hogy élted meg?
kolléga: A qurva anyádat.
én: A te qurva anyádat.
Erre kitört a verekedés köztünk.
A kollégám közölte 2 hónap után, hogy reméli, mire visszajön a szabadságáról, engem kirúgnak.
Hétfőn jön vissza, még ott dolgozok, a gyomrom egy hete görcsben van... :D
Az első munkahelyemen a főnököm miatt.
Egy nap behívott az irodájába,hogy fizetésemelésről beszéljünk. Megegyeztünk abban,hogy 3 hónap próbaidő után ha megfelelek akkor megemeli a fizetésemet,és állandó leszek. Amikor bementem,elmondta milyen ügyes, és mennyire jól értek a szakmámhoz. Majd jött azzal,hogy igazán csinos vagyok,szép vagyok,és nem lenne ellenére ha több is lenne köztünk mint főnök és kolléga. Azt mondta,hogy felemeli a fizetésemet igen szép órabérrel ha hetente egyszer a szeretője leszek. 17 éves naivaként köpni-nyelni nem tudtam. Csak kisétáltam,és reméltem csak viccelt. Olyan másfél hónapot dolgoztam nála, bár sosem zaklatott. de nem is emelte fel a pénzemet. Így elé álltam és azt mondtam neki,hogy döntse elé mit értékel bennem. A nagy melleimet vagy a munkámat. Ha a munkámat akkor emelje meg a pénzemet . Ha a mellem a fontosabb, akkor kilépek..Volt vita,mert nem akart elengedni csak úgy ha még 1 hónapot lehúzok.. Még aznap leléptem..
A röhej az,hogy 35 évesen amikor megnyitottam a kis nyomdámat, ő jött be,hogy eladjon nekem egy Amigo ragasztókötőgépet..Először nem ismert fel, és tette a szépet nekem..:) Amikor megmondtam ki vagyok...hát nem tudom kinek volt kínosabb.. Nem kötöttünk üzletet.
40/N
Gyárban, diákmelósként, mikor eleve 2 ember munkáját csináltam egyedül (minden más alkalommal 2-en végezték), és akkor még magyaráztak a betanított munkás nők, hogy ezt meg azt ide oda el kell vinni.(hozzáteszem, ő dolguk)
Mondom nekik tök higgadtan, igen, tessék csak elvinni.:D
Többet nem szóltak.:DDD
19F
Több év után, PÉNZ, hatalomvágy miatt: "k.rva anyád! D.gölj meg g.ci!", majdnem bunyó is lett.
8 hónap volt megoldani, mire sikerült kilépni, közben zsarolás hegyek mentek, 10 kilót fogytam, a párom is otthagyott közben.
Minden rosszban van valami jó, pont ma 4 éve lett lezárva, jó munkám van, kedves és ragaszkodó párommal egy szebb és nyugodtabb városban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!