Tönkreteszi az életem, ha nem mondok fel a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
a munkahelyemen folyamatosan kibeszélnek(nem csak engem, mindenkit), flegmáznak, csicskáztatnak... Idegileg már nem bírom...é= félek,hogy a kapcsolatom is rámegy erre...
Viszont tudom, milyen nehéz munkát találni...
2012. aug. 16. 15:47
11/17 anonim válasza:
Előbb keress munkát, és utána mondj fel, ne fordítva.
12/17 A kérdező kommentje:
És ha egyszerűen nem találok másik munkát? :(
2012. aug. 16. 16:35
13/17 anonim válasza:
Akkor megszoksz vagy megszöksz :( Élni kell valamiből. Amíg ez biztos fizetés sajna nem tudsz sok mindent tenni. Keress új melót hátha lesz valami előbb-utóbb!
14/17 anonim válasza:
Pletykás, rosszindulatú emberek bármilyen munkahelyen előfordulhatnak. Meg kell tanulnod érzelmileg függetleníteni magadat az ilyesmitől. Nem azért vagy a munkahelyeden, hogy ott mindenkinek megfelelj, hanem azért, hogy megdolgozz a fizetésedért.
15/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudjátok diplomával minimálbérért... Én keresem ott a legkevesebbet és én dolgozom a legtöbbet...
2012. aug. 16. 16:55
16/17 anonim válasza:
ismerős a helyzet, igenis fel kell mondani, ott kell hagyni őket a francba. ha nem érzed jól 1 munkahelyen magad, nincsenek jó fej kollégák akkor kár erőltetni azt a helyet, ki kell lépni, kicsit pihensz aztán keresel magadnak másik munkát. az embernek a legfontosabb a lelki nyugalma, ha az nincs meg akkor ott probléma van.
17/17 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: használd az én megoldásom: NAPLÓ. Ide beírhatod minden gondolatodat, és akkor nem kell a párodat idegesíteni vele. És keress valami idegnyugtató hobbit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!