Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan válthatom valóra az...

Hogyan válthatom valóra az anyagi függetlenségem?

Figyelt kérdés
Célom az, hogy 10 éven keresztül a fizetésem felét, vagyis évi 500 ezer forintot befektessek, aztán a 10 év leteltével abbahagyjam a munkát és a vagyonom tartson el. Ez lehetséges? Ha igen, hogyan? Mibe érdemes belefektetni a pénzt? 30F

2012. aug. 14. 17:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

19. válaszoló!

Hallottál már a kamat fogalmáról ember? :)

Az egy olyan dolog, ami rendszeresen jár, ha egy összeget befektetsz. Minél nagyobb összeget fektetsz be, annál nagyobb összeget kapsz kamatként... Te hány éves vagy hogy ilyenről még nem hallottál?

2012. aug. 15. 18:58
 22/24 A kérdező kommentje:

20. válaszra:

Jól hangzik, amit mondasz. Én is az interneten tájékozódtam sokáig, de a végén azt szűrtem le, hogy ez a trader szakma nem éppen a gyors meggazdagodás útja, hanem egy kőkemény szakma, ami nem biztos, hogy a végén gyümölcsöző lesz. Sajnos a tanfolyamszervezők igyekeznek úgy feltüntetni a dolgot, mintha ez egy laza pénzkeresés lenne, közben ha az lenne, akkor ők sem tanítanák, hanem csinálnák ezerrel... Szóval csak óvatosan a pénzvilágban! Sok sikert!

2012. aug. 16. 13:50
 23/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Igen, azért szerencse is kell hozzá. De én olvastam könyveket amiket traderek írtak, akik, rendesen meggazdagodtak. Például van 1 amerikai trader, aki 3-4 év alatt, 1 millió dollárt szedett össze a tőzsdén, majd rá pár hónapra DAX részvényekbe fektetett amik köztudottan veszélyesek még a profik számára is, el is vesztette az egész vagyonát, rá 2 évre megint milliomos lett.

2012. aug. 16. 16:14
 24/24 anonim válasza:
41%
Vásárolj ingatlanokat, de ne a saját pénzedből, hanem vegyél fel rá hitelt, viszont mindezek előtt olvass sokat ezzel kapcsolatban, mert elengedhetetlenek a pénzügyi, ingatlanbefektetési ismeretek. Én így cselekedtem és ha minden rendben megy 3 év múlva annyi passzív jövedelmem fog jönni havonta, hogy egyáltalán nem kell majd dolgoznom, már jelenleg is megtehetném hogy abbahagyom a munkám, de szeretnék elérni egy olyan szintű havi jövedelmet, hogy egyáltalán ne kelljen spórolnom a további életemben.
2013. aug. 1. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!