Hogyan válthatom valóra az anyagi függetlenségem?
19. válaszoló!
Hallottál már a kamat fogalmáról ember? :)
Az egy olyan dolog, ami rendszeresen jár, ha egy összeget befektetsz. Minél nagyobb összeget fektetsz be, annál nagyobb összeget kapsz kamatként... Te hány éves vagy hogy ilyenről még nem hallottál?
20. válaszra:
Jól hangzik, amit mondasz. Én is az interneten tájékozódtam sokáig, de a végén azt szűrtem le, hogy ez a trader szakma nem éppen a gyors meggazdagodás útja, hanem egy kőkemény szakma, ami nem biztos, hogy a végén gyümölcsöző lesz. Sajnos a tanfolyamszervezők igyekeznek úgy feltüntetni a dolgot, mintha ez egy laza pénzkeresés lenne, közben ha az lenne, akkor ők sem tanítanák, hanem csinálnák ezerrel... Szóval csak óvatosan a pénzvilágban! Sok sikert!
Köszönöm!
Igen, azért szerencse is kell hozzá. De én olvastam könyveket amiket traderek írtak, akik, rendesen meggazdagodtak. Például van 1 amerikai trader, aki 3-4 év alatt, 1 millió dollárt szedett össze a tőzsdén, majd rá pár hónapra DAX részvényekbe fektetett amik köztudottan veszélyesek még a profik számára is, el is vesztette az egész vagyonát, rá 2 évre megint milliomos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!