Hogyan válthatom valóra az anyagi függetlenségem?
Így fikázd a ZeekREwards-t, mit tudsz róla, ha még a nevét sem tudod leírni? Vérpista...
97. hely
Több minden van a világon, mint a banki kamat, meg a magyar értékpapírok és az arany.
Kérdező!
Tájékozódj interneten, esetleg keress fel egy megbízható pénzügyi tanácsadót, biztosan találtok a számodra megfelelő befektetési lehetőséget. Ne higgy az itteni "matekzseniknek", ne hagyd magad elbizonytalanítani. Nagy dolog az, hogy havi 50k-t félre tudsz tenni, és még nagyobb, hogy szeretnél tenni valamit a jövődért!
Sok sikert hozzá!
A 10. válaszra:
Igazad van, kissé elszámoltam, kelleni fog még 1-2 év a 10 millcsihez, ha az infláción felül 10%-ot tudok elérni.
De másrészt tényleg ne csak bankbetétekben gondolkodjunk, igazából aki kicsit is ért a befektetésekhez, eszébe sem jut, hogy 10 évig bankban tartsa a pénzét, vannak jobb lehetőségek ezen a távon. Pl az index alapokról hallottatok már? Nyílt végű alapba minden hónapban tehetek pénzt, ha jól tudom, és bár nagy ingások lehetségesek, általában meg van a 10 % az infláción felül is...
11. válaszoló!
Megnéztem a linkedet, ha jól látom ez valamiféle MLM biznisz, de ez nem való mindenkinek, nekem például nincs meg hozzá a megnyerő modorom és az eladói vénám.
Köszi a jókívánságot, viszont kívánom neked.
10 év múlva is havi 83000Ft-ot akarsz keresni? Ebből már most is alig lehet megélni, pláne nem a feléből.
30 éves ember létedre elég fura elképzeléseid vannak.
14.-es válaszoló!
Az infláción felül akarok annyit keresni, 10 év múlva a 83 már nyilván nem 83 lesz...
Én tőzsdézni fogok, most kis pénzekben csinálom és demón, mert ugye elég veszélyes játék, de minél több tapasztalatod van benne, annál jobban mérsékelheted a veszteségeidet és növelheted a profitot. Még nem dolgozok, most érettségiztem, de már kilátásban van 1 munka, amiből elkezdem majd a tőzsdét, persze nem egyből, mert tartalék is kell. Ha valaki több éve csinálja, az is kerülhet váratlan helyzetbe a tőzsdén, ezért kell tartalék.
És, hogy miért a tőzsde? Aki nem játszik, az nem is nyer.
30 évesen te valahogy nagyon elvagy tájolva ember. És még is, 10 millából meddig húzod ki, ha havi 50eFt költesz? Sosem tudhatod, hogy mikor milyen extra költségeid lesznek. Nekem az az érzésem, te lusta vagy dolgozni és semmi célod nincs az életben csak, levegőt venni és néha kajálni egy keveset. Miért nem dolgozol és tanulsz inkább?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, hogy csak a vagyonod tartson el legalább kéne minimum 80 milla, végtére is nem akarsz 40 éves korodban éhen halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!