Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zepterről tapasztalat?

Zepterről tapasztalat?

Figyelt kérdés
Megjelöltem egy állás, visszajeleztek és gyanús hogy ők lesznek azok. Milyen náluk dolgozni? tapasztalatok?
2012. aug. 13. 23:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ezt honnan veszitek? hallottátok, tapasztaltátok? Én csak a háttérmunkát csinálnám, hitelekel kapcsolatos ügyintézés meg ilyenek, én nem értek az üzletkötéshez...

Amúgy a po.fám leszakadt szerintem mindenkit behívtak, csoportos interjú volt és volt olyan akinek infos végzettsége meg építész asszisztens volt a szakmája tehát meg se közelíti, gondolhatjátok, holott mondhatni gazdasági munkát kell csinálni amihez számítások szükségessek(árajánlat elkészítése, valószínű devizáből átváltani ft, beleszámolni a költségeket stb hogy nyereséges is legyen stb...) én pénzügyi területen van szakmám de am kereskedelmi asszisztensként hirdették meg.

De majd megírom mi volt...

tegnap azt mondták 48 órán belül értesítenek, ma nem történt semmi még, majd látjuk....

2012. aug. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!