Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Zepterről tapasztalat?

Zepterről tapasztalat?

Figyelt kérdés
Megjelöltem egy állás, visszajeleztek és gyanús hogy ők lesznek azok. Milyen náluk dolgozni? tapasztalatok?
2012. aug. 13. 23:49
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nemrég írtam valakinek egy kisebb regényt, de ezt most inkább kihagynám.

Tömören annyit mondanék, ha tetszik az ügynöki munka (bevásárlóközpontokban, kórházakban, stb... többek között az öregemberekre vadászni, akkor biztosan jó lesz neked.

De ha pénzt is akarsz keresni, inkább keress mást.

Szerinted miért keresnek állandóan embert? (Biztosan azért, mert olyan jó) De az is lehet azért, mert aki téged felvesz, az részesedést kap a te eladásaidból,X százalékot amiért te dolgozol, járkálsz, (vadászol) miközben ő a seggét mereszti az irodában.

És még valami. A (z.) nem reklámoz, ezért te egy 2 lábon járó reklám leszel nekik. (fix fizetés nélkül)

És akkor még nem is beszéltem a rafinációkról.....:)

A keresőben keresgélj, és találsz néhány okosságot:)

2012. aug. 14. 00:12
 2/11 anonim válasza:
2012. aug. 14. 00:15
 3/11 A kérdező kommentje:

kereskedelmi asszisztensként hirdették meg, középvezető mellé keresnek munkatársat.

A feladatok közt többek közt szerepel az ügyfelekkel való kapcsolattartás....nem tudom ez vajon mit takarhat.

Nem vagyok benne biztos hogy pont a zepterről van szó de lehet, illetve piramisos munkát gyanítok, de lehet h csak felfújom mert mostanába több piramisos állásinterjún is voltam, ezért vagyok résen:)

2012. aug. 14. 00:31
 4/11 anonim válasza:
a kapcsolattartás, és az aszisztens kifejezések fedik a zepter tevékenységét.
2012. aug. 14. 00:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindennek a legalja...

Egy hölgy az orvosi rendelő előtt mosolyogva megállított pár napja, azt mondja hogy a vízfogyasztási szokásaim érdeklik, statisztikát számolnak belőle a Zeptertől van. Mondom rendben segítek neki, megkérdezte a telefonszámomat és a nevemet. Mondtamneki, hogy esetleg ezt ki lehetne hagyni ? Mire komor arcot vágott és azt mondta a társának, hogy ez nem lesz jó, hozzám nem is szólt csak odébbálltak.

Mindenhonnan neveket és telefonszámokat kajtatnak, akiket lehúzzák később. Pár ezer ft-ot készüléket sóznak az emberre 300 000 Ft-ért !

A juutalékot nem fizetik ki.

[link]

2012. aug. 14. 01:06
 6/11 anonim válasza:
Gondolom megkaptad a címet ahová menned kell állásinterjúra!!!Ha a Váci út 187 v 191. akkor Tuti Zepter.....hááát én a helyedben meggondolnám kétszer!!!
2012. aug. 14. 11:29
 7/11 A kérdező kommentje:

nem Bp. vidéken lesz, de a zepter már itt is "népszerű"

Csak feltételezés hogy a zepter, de van egy olyan érzésem hogy nem alkalmazotti fix béres munkaviszonyról van szó, és én olyat szeretnék, majd megírom mi volt

2012. aug. 14. 23:41
 8/11 A kérdező kommentje:

szisztok.

Zepterről van szó.

Végighallgattam és komolyan elgondolkodtam róla. Több munkakör szabad és egyáltalán nem házalós. Ha visszahívnak elvállalom...

2012. aug. 16. 21:34
 9/11 anonim válasza:

Így szokott ez kezdődni, hogy csak erről, meg arról van szó, ha pedig végig csináltad a nyomorult tanfolyamukat, (ami egy kb 3 napos (reklám) termék bemutató), akkor közlik, hogy ide, meg oda kellene menned. Ezt, meg azt csinálni. Szerintem, még fog meglepetés érni. De azért, oszd meg ha nem úgy alakul, ahogyan elmondták.

:)

2012. aug. 17. 17:48
 10/11 anonim válasza:
Egyébként a házalós része az, hogy a saját házadba kell invitálni a lehetséges vevőket, ismerősöket, és ott kell házalnod.
2012. aug. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!