Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 28 evesen mar...

Szerintetek 28 evesen mar keso kulfoldi munkat vallalni?

Figyelt kérdés
Aztan 33 evesen sajat auto, 37 evesen sajat lakas.
2012. aug. 1. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jesszus! Akkor ilyen "vén" 29 éves fejjel már azon kéne gondolkodnom, hogy nyugdíjba kéne mennem?!

Amúgy nem hiszem, hogy életkorhoz lenne kötve.

Milyen autót szeretnél, amihez 5 évig kell spórolnod, de lakásra elég csak 4-ig?

Amúgy én itthon dolgozom. Évekig voltam munkanélküli mert a pénzügyi válság közepén senki nem akart pályakezdőt felvenni. Most sem keresek sokat. De egy év alatt egy használt 7 éves középkategóriás kocsit meg tudtam venni. Nekem ennél jobb nem is kell, mert közlekedni akarok vele, nem villogni. Lakást meg szerencsére, vagy inkább sajnos örököltem.

2012. aug. 7. 10:23
 12/14 anonim válasza:
Pedig arról vannak blogok, hogy munkanélküli, pénztelen alakokból köszönik szépen, de nem kérnek a hölgyek. Gondolom nem csak az egyszerűbbek, hanem amelyik legalább normálisan kinéz. Fordítva, ha egy nő munkanélküli az persze nem baj.
2012. aug. 7. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Simán,tesómat most helyezik ki Németbe aztán Franciaországba,IT-s ezzel szerintem mindent elmondtam :D

Én programozó/tesztelő vagyok,tervezem kimenni.Sok zsé,jó dumám is van,hazajárok dugni a sok Dokkbecses puncit :D

2012. aug. 7. 11:15
 14/14 anonim válasza:
Amúgy a válasz az, hogy ha a terveid megvalósításra van reális esély akkor szerintem nem késő. Gondolom fölmerül az emberben hogy miért baszott el ennyi időt, ezért is tűnik "késő"-nek, de találkoztam már olyannal is aki 35-40 évesen ment ki családostul.
2012. aug. 7. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!