Mennyit keres a TESCOban egy pék?
Tavaly dolgozott nálam két fűtésszerelő munkás, és az egyikük felesége a TESCO pékségében dolgozott.
Nem hiszem, hogy túl vannak fizetve, de ez a férfi elképesztő dolgokat mesélt a TESCO-munkakörülményekről annak kapcsán, hogy szóba jött : milyen olcsók ott a péksütemények, kenyerek...
Megtudtam, hogy a TESCO szigorúan elégetteti a maradék kenyereket, péksüteményeket, még a hajléktalanoknak sem tesznek ki 1 kenyeret sem, a dolgozók sem vihetnek belőle haza 1 darabot sem!!!
Ha napközben megkívánnak 1 kiflit, azt előbb le kell blokkoltatniuk és csak utána ehetik meg!
Ha a TESCÓ-ból szeretnének hazavinni pl. kenyeret, azt csak a műszak lejártával vásárolhatják meg, mint a többi vevő, sőt őket még jobban leellenőrzik, mint a sima vevőket!
Szóval, nekem úgy tűnt, hogy a pasi nem volt feldobva attól, hogy a felesége a TESCO-ban dolgozik, nagyon szidta a céget. :[
Szevasztok!
Meg tudom erösitenmi a dolgot, bár én az egyik nagyraktárban dolgozom, de ott is ami nem eladható azt lepréselik vagy a csatornába öntik legyen az plazma tv vagy öblítö koncentrátum...
Egyedül a kutyakaját szokták adományba kiadni, meg még nagyon ritkán egy két aproságot, de nem jelentös mennyiségek ahhoz képest amekkora mennyiséget kidobnak!
Mellesleg az elégetett péksüteményekért nem kár, ha ismernétek az összetételét, meg nem ennétek!
Legalább 5 féle adalékanyag van mindegyikben kivétel nélkül!
Az adomány is érdekes dolog...
Ugyanis olyanokat is hallottam, hogy valójában csak kifelé kommunikálják hogy adomány meg ilyenek közben meg egy haver boltjában landol a cumó.
jajj, bocsi ő Auchanban dolgozik.
na, mindegy, szerintem a Tesco-sok is kapnak ennyit, és egy pék is biztos keres ugyanennyit.
21:13-nak
"... Mellesleg az elégetett péksüteményekért nem kár, ha ismernétek az összetételét, meg nem ennétek!
Legalább 5 féle adalékanyag van mindegyikben kivétel nélkül!..."
Figyelj, én azokról a kenyerekről és péksüteményekről írtam, amiket kitesznek a pultra és az emberek megvásárolják!!!
Nem tudom, te milyen kenyeret és péksüteményt eszel, de mindenütt ezek kaphatóak, nincs semmi bajuk!
Lehet, te otthon sütöd magadnak a kenyeret és a kiflit a saját termesztésű búzádból amit a saját malmodban őrölsz meg és a vajat is talán magad köpülöd? :]
Nekünk nagyon jó az az ötféle adalékanyagos kenyér, ami amúgy több, mint 200 Ft-ba kerül...
Tudod, én meg arra gondolok, hogy a világ legszemetebb embere az, aki inkább ELÉGETI a kenyeret, mintsem a sok éhező hajléktalan embernek adná, esetleg este zárás előtt olcsón is kiárusíthatná, nagyon sokan örülnének neki! :-[
Szemét egy Cégtulajdonos az, aki inkább pénzt fizet az elégetés költségeire, mintsem a dolgozóinak adná féláron az aznapi eladatlan kenyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!