Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres a TESCOban egy pék?

Mennyit keres a TESCOban egy pék?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly dolgozott nálam két fűtésszerelő munkás, és az egyikük felesége a TESCO pékségében dolgozott.

Nem hiszem, hogy túl vannak fizetve, de ez a férfi elképesztő dolgokat mesélt a TESCO-munkakörülményekről annak kapcsán, hogy szóba jött : milyen olcsók ott a péksütemények, kenyerek...

Megtudtam, hogy a TESCO szigorúan elégetteti a maradék kenyereket, péksüteményeket, még a hajléktalanoknak sem tesznek ki 1 kenyeret sem, a dolgozók sem vihetnek belőle haza 1 darabot sem!!!

Ha napközben megkívánnak 1 kiflit, azt előbb le kell blokkoltatniuk és csak utána ehetik meg!

Ha a TESCÓ-ból szeretnének hazavinni pl. kenyeret, azt csak a műszak lejártával vásárolhatják meg, mint a többi vevő, sőt őket még jobban leellenőrzik, mint a sima vevőket!

Szóval, nekem úgy tűnt, hogy a pasi nem volt feldobva attól, hogy a felesége a TESCO-ban dolgozik, nagyon szidta a céget. :[

2009. júl. 16. 22:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Kár hogy összeget nem tudsz de azért köszi:)
2009. júl. 16. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szevasztok!

Meg tudom erösitenmi a dolgot, bár én az egyik nagyraktárban dolgozom, de ott is ami nem eladható azt lepréselik vagy a csatornába öntik legyen az plazma tv vagy öblítö koncentrátum...

Egyedül a kutyakaját szokták adományba kiadni, meg még nagyon ritkán egy két aproságot, de nem jelentös mennyiségek ahhoz képest amekkora mennyiséget kidobnak!

2009. júl. 16. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

Mellesleg az elégetett péksüteményekért nem kár, ha ismernétek az összetételét, meg nem ennétek!

Legalább 5 féle adalékanyag van mindegyikben kivétel nélkül!

2009. júl. 16. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Ja igen az összeg 110 brutto.
2009. júl. 16. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Az adomány is érdekes dolog...

Ugyanis olyanokat is hallottam, hogy valójában csak kifelé kommunikálják hogy adomány meg ilyenek közben meg egy haver boltjában landol a cumó.

2009. júl. 16. 23:18
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
egyik ismerősöm a zöldségesrésznél árufeltöltő, és ő 105-110-et visz haza.
2009. júl. 16. 23:29
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

jajj, bocsi ő Auchanban dolgozik.

na, mindegy, szerintem a Tesco-sok is kapnak ennyit, és egy pék is biztos keres ugyanennyit.

2009. júl. 16. 23:30
 9/15 A kérdező kommentje:
A 110 bruttó az mennyi nettóban? Te ott dolgozol? Mesélj már egy kicsit! Milyen műszakban? A tesómnak nem pék a szakmája de több éve dolgozik pékként maszeknál. Most váltana! Bérletet fizet? Étkezési utalványt? A tescoban dolgozóknak van valami kedvezményük vagy hasonló....?
2009. júl. 16. 23:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

21:13-nak

"... Mellesleg az elégetett péksüteményekért nem kár, ha ismernétek az összetételét, meg nem ennétek!

Legalább 5 féle adalékanyag van mindegyikben kivétel nélkül!..."

Figyelj, én azokról a kenyerekről és péksüteményekről írtam, amiket kitesznek a pultra és az emberek megvásárolják!!!

Nem tudom, te milyen kenyeret és péksüteményt eszel, de mindenütt ezek kaphatóak, nincs semmi bajuk!

Lehet, te otthon sütöd magadnak a kenyeret és a kiflit a saját termesztésű búzádból amit a saját malmodban őrölsz meg és a vajat is talán magad köpülöd? :]

Nekünk nagyon jó az az ötféle adalékanyagos kenyér, ami amúgy több, mint 200 Ft-ba kerül...

Tudod, én meg arra gondolok, hogy a világ legszemetebb embere az, aki inkább ELÉGETI a kenyeret, mintsem a sok éhező hajléktalan embernek adná, esetleg este zárás előtt olcsón is kiárusíthatná, nagyon sokan örülnének neki! :-[

Szemét egy Cégtulajdonos az, aki inkább pénzt fizet az elégetés költségeire, mintsem a dolgozóinak adná féláron az aznapi eladatlan kenyereket...

2009. júl. 17. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!