Mennyit keres egy Tescoban dolgozó árufeltöltő?
az lenne a kérdés hogy mennyit dolgoztok dolgozhattok mennyi az órabér miket kaptok még + (kajajegyek meg ilyenek)
csak a nappali érdekel mert 17vagyok éjszaka nem dolgozhatok
Előre is köszi a választ
ha valakivel komolyabban tudnék beszélni erről a dolgoról mindent megkérdezni részetesen az írjon már egy privát üzit mondjuk azt h tesco vagy ilyesmi
és az a 450 olyan hogy azt kézhez kapod?
mert így se túl sok vagyis az még oké is lenne csak ilyen keveset lehet dolgozni?
ha megyek akkor nem rajtuk keresztül megyek lehet rosszul tettem fel a kérdést
holnap meünk megkérdezni a tescoba azt hogy nem e veszenek fel oszttársamat már egyszer felvették volna csak nem volt adókártyája
nemtudom olyat lehet 18év alatt?
bement megkérdezte van e felvétel és volt mondák mi kell hozzá de neki nem volt adókártyája így nem mehetett
Annyira nem vagyok jártas ebben, de szerintem max diákmunkát vállalhatsz (vagy esetleg még részidős állást). Mivel te még 18 éves korodig tankötelezett vagy. Amúgy rendes munkával se kapsz valami sokat:S sajnos.. napi 8 óra (heti 40) és adózás után kézhez kapsz kb 75-80 ezret. Részidős állásnál (az napi 4 ill. 6 órát jelent) ez még kevesebbet jelent.
De mint mondtam, sajnos nem vagyok olyan jártas ebben, ezt amit leírtam ezt én így tudom, de nem biztos, úgyhogy ne vegyed biztosra, hogy ez így van:)
Diák csak szövetkezeten keresztül melózhat a tescoban.
A munka 8 órás, fél óra szünet jár, dohányozni pedig tilos /szigorúan ellenőrzik a diákokat ebből a szempontból/
Két éve dolgoztam diákokkal utoljára, ők a pékségre voltak beosztva és 450ft/óra volt a bérük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!