Mennyit keres egy Tescoban dolgozó árufeltöltő?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdés hogy mennyit dolgoztok dolgozhattok mennyi az órabér miket kaptok még + (kajajegyek meg ilyenek)
csak a nappali érdekel mert 17vagyok éjszaka nem dolgozhatok
Előre is köszi a választ
ha valakivel komolyabban tudnék beszélni erről a dolgoról mindent megkérdezni részetesen az írjon már egy privát üzit mondjuk azt h tesco vagy ilyesmi
2011. máj. 18. 18:15
11/15 anonim válasza:
Mondjuk mi nem Tesco vagyunk hanem kisebb gyár és csak családtagok jöhetnek diákmunkára, de tavaly már azokat is csak diákmunka központon keresztül foglalkoztatták ami lenyúlja a fizetésed pár %-át. Érdeklődjél előbb ezeknek utána.
12/15 A kérdező kommentje:
oké köszi
azt tudja valaki hogy lehet ugy is csatlakozni ilyen szövetséghez hogy nem személyesen megyek be hanem mondjuk neten keresztül?
2011. máj. 18. 19:39
13/15 anonim válasza:
Felmész a honlapjukra, regisztrálsz, megadod a személyes adataid és azt, hogy mikor érsz rá dolgozni. A lakhelyedhez legközelebb eső szövetkezetnél jelentkezz be (pannonwork, meló diák, fürge diák, minddiák.. én ezeket ismerem). Ha megvan akkor vársz, hogy hívjanak (ami ritkán fordul elő, mert rengeteg diák közül szerencse kell, hogy pont téged válasszanak ki, ha kell egy ember). Ajánlom, hogy utána hívogasd őket. Sajnos egyszer legalább mindenképpen be kell hozzájuk menned, mégpedig akkor, ha megkapsz egy munkát. Szerződést kell velük aláírnod, amihez személyesen oda kell menned. De addig nem kell, amíg nem kapsz munkát.
14/15 A kérdező kommentje:
bárcsak ott tartanék azt gondoltam hogy akkor be kell menni én a regisztrációra értettem azt hogy nem kell bemenni
2011. máj. 18. 20:41
15/15 A kérdező kommentje:
ja és mindenkinek köszi szépen a választ aki válaszolt:)
2011. máj. 18. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!