Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes manapság biztonságőri...

Érdemes manapság biztonságőri tanfolyamot letenni? Lehet vele munkát kapni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy azt mondják manapság minden harmadik, negyedik embernek van ilyen papírja.

Én is többeket ismerek, de olyanokat is, akik letették, de munkát soha nem is próbáltak meg szerezni. Tehát szerintem sokan leteszik, csakhogy legyen...

2012. júl. 23. 17:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
hát ebben már nincs pénz..és szar a munka. most a jó helyre bejutni már nembirsz, és marad Pesten a metro 24órázása a szélben zajban,, részegekkel poton pénzért,és aludnisem aludhatsz. vagy obi ,tesco ilyen mocskok.
2012. szept. 17. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:

420-450 Ft közötti órabér kisebb áruházba állsz egész nap 8-12 órát mint egy darab fa és nézel ki magadból a nagyobb áruházba meg járőrözöl 12-16 órát mint egy mérgezett egér és mindent elvárnak és még b@szogatnak is!

Kaja,wc szünet nem akkor van amikor te azt akarod!

A betévedő vásárlók meg nagyon lenézőek!

Van az 500 Ft órabér amit néhány helyen kiemelkedőnek neveznek ott már a "főnöknek cipőt kell csókolni"!

(Ahol az 500 Ft órabért kiemelkedőnek nevezik ott már seggnyalást várnak ott már valami nincs rendbe)

Persze ez jó amíg nincs más meg én is örültem hogy legalább volt áruházba őri melóm de tényleg nem ajánlatos áruházba,boltba őrnek menni esetleg tapasztalatnak meg amíg nincs más!

A normális helyek a telephelyek,irodaházak,logisztikai központok,kórházak,stb

Érdemes a környékeden szétnézni és az ilyen helyek megkérdezni esetleg egy önéletrajzot leadni mindenhova!

Persze ezekből is van olyan genny amikor saját autóval kell menni őrizni meg elvárnak plusz dolgokat az őrzés mellet nevetséges óra bérrel ott is csak addig érdemes maradni amíg nincs más de ez az arány kisebb az ilyen helyeken!

2012. szept. 29. 17:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményezést, tapasztalatot!
2012. szept. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!