Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan rossz, hogy én szégyelle...

Olyan rossz, hogy én szégyellem magam, hogy nincs munkám, közbe ennek az országnak kellene szégyellnie nem?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 15:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Potosan így van kedves kérdező és lehetsz full intelligens is, de ha olyat találnak akinek van tapasztalata munka terén azt veszik fel, nem téged. A vállalkozó pedig kényszervállalkozó és a saját adóját fizeti jutalékot meg nem kap pl Zepter.
2012. júl. 24. 20:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindig az egyén lustasságán múlik a munka.

Rengeteg helyre, az ismerős, ismerőse, és még annak az ismerőse is jut be. Akinek lehet ,hogy köze nincs az adott álláshoz, de jókor volt jó helyen. Hát képzeljétek el akik ezt hangoztatjátok,hogy az emberek lusták,hogy sajnos nem tud mindenki jókor jó helyen lenni, és nem mindenkinek bír bevenni mindent a gyomra.Undorító ami ebben az országban megy az emberekkel. A fél ország elvan adósódva, de gondolom minden ember hülye, és lusta volt, aki ma munkanélküli. Nagyon sok ember dolgozik protekcióval, 0 tudással, és kritikán alul teljesítménnyel sorolhatnám a példákat, de felesleges.

2012. júl. 27. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!