Becsapott a Tesco mit tehetnék?
A tesco-s kasszaváltáskor min. 2 ember van ott: Te, és a pénztárvezető. A pénzt, utalványt neked, és a pénztárvezetőnek is át kell számolnia. Az eredményeket ráírja egy cetlire, be a kapszulába, és a trezorba kerül, zártan.
Kizárt, hogy a következő diák, vagy az előtted lévő hibázzon...
Kedves utolsó.Gondolom eddig egész életedben dolgoztál.Főleg pénztárosként.Mert akkor tudhatnád,hogy nem esik az olyan jól senkinek mikor tisztességesen végzi a munkáját és más figyelmetlensége miatt tőle vonják a pénzt.
Nem kell írni ha normálisan nem tudsz válaszolni.Ha csak oltogatni meg szórakozni akarsz, akkor kérlek menj másik kérdésre.
melyik tesco? nyugodtan mondd el :)
Én kiléptem tőlük :D
Szia, az első vagyok: ha a rovancsod (istenem, de rég dolgoztam a Tescoban - még az egyetemen én is kb. 10éve..:DD, hála istennek...:DDD), szv. ha a rovancsod rendben volt, akkor ne engedj a zsarolásnak!!!
Követeld, hogy bizonyítsák, hogy hiányod volt!!
Akkor megloptak ehhez hozzá kell szokni,a csoportvezetőnek nagyobb hatalma van mert ő jobban átlátja a rendszert,ha nem tetszik a "pofád" nekik akkor is csinálhatnak neked minuszt.Énis melóztam diákként a Tescoban de rohadt egy banda az biztos.Ha nem vagy seggnyaló puncsos zombi akinek tövig ér a nyelve mindenhova akkor sajnos ilyenekre számíthatsz.Ha pedig egy előtted lévő csoportvezetőnek volt hiánya amit rád kentek akkor is neki fognak hinni és nem neked. Amit tehetsz:
-Olyan helyre mész melózni ahol nem pénzzel és értékpapírokkkal kell dolgozni saját felelősségre
-Munka előtt nyomtatsz egy nyitó kassza forgalmat és azt zsebre teszed,valamint egy zárót a végén azt is zsebre teszed és ha reklamáció van ezek bizonyíték erejűek lehetnek ha nálad is van belőlük bár amint mondtam amit ők akarnak az lesz
A másik amit ehhez fűznék ,hogy a munkavédelmi törvény azért számodra biztosít jogokat inkább,nem beszélve arról,hogy a bunkó és nem segítőkész csoportvezetőt kirúghatják mert ti egy olcsó munkaerő vagytok a tesconak amit meg kellene becsülni,TISZTELNI, nem pedig porig alázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!