Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Tesco megteheti ezt? 8...

A Tesco megteheti ezt? 8 órából 2 -re bejelentve

Figyelt kérdés

Jelentkeztem árufeltöltői állásra, az interjún kiderült, hogy a Tesco hipermarketekbe keresnek alkalmazottakat.

A napi nyolc óra munkából kettőre jelentenének be, és így a fizetést is két részletben utalnák. (Két különböző időpontban.) Nem nehéz hasonló "szürke" munkát találni, de egy ilyen ismert globálcég az első interjún nyíltan bejelentheti hogy "csal"? (Bár már halottam volna velük kapcsolatban hasonló botrányokról, ki nem fizetett dolgozókról.)Volt hasonló tapasztalatotok?

2012. júl. 10. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nem teszi meg, akihez jelentkeztél az nem a tesco, hanem egy munkaerő kölcsönző cég...a munkaügyi főfelügyelőségnek lehet jelezni a dolgot ill a tesconak is...
2012. júl. 10. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!:-)
2012. júl. 10. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Tesconál rendesen be vannak jelentve az emberek, dolgoztam Tescoban, nem volt szó ilyenről sosem. Most állami cégnél dolgozók, minimálbérre vagyok bejelentve, amikor felvettek, akkor utaltak rá, hogy az azért elég kevés pènz, lehet több is... 90 körül mindig még szoktam kapni...
2012. júl. 11. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem teheti meg, de meg szokta, kapják is érte mostanában rendesen az izmos bírságokat, mert nagoyn helyesen rájuk szálltak a munkaügyisek. Biztos kinyitották a Tesco titok könyvet, ahol ez részletesen le van írva.
2012. júl. 12. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is jelentkeztem, ugyanez volt. Igaz én z IT részlegre, de ugyanezt mondták, hogy minimálbérre bejelentenek a többit pedig borítékban. Inkább kihagytam ezt a fantasztikus lehetőséget.
2013. nov. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!