A munkahelyemen egy kis szerencsétlennek vagyok beállítva, és nem tudok kitörni ebből, sőt már tényleg úgy viselkedek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az elejétől fogva így néznek rám. Én vagyok az új, a legfiatalabb. Ez az első munkahelyem. Mindenkivel kedves voltam, próbáltam megfelelni. Erre csak a beszólogatásokat kapom. A leggyakoribb, a "miért vagy ilyen csendes, mondj már valamit", és ehhez hasonlókat. Mióta ezeket mondják, észrevettem, hogy tényleg csendesebb lettem. Amúgy sem voltam hangos, a természetem sem olyan, meg hát én voltam az új munkaerő, de ez már nem az. Már tényleg olyan vagyok, mint amilyennek beállítottak úgy érzem. Szerencsére már csak pár hét, és nem kell többet mennem, de azért szeretnék tanulni az esetből, mert nem akarok több ilyen borzalmas munkahelyet.2012. júl. 21. 16:56
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy veled van baj... attól, hogy valaki csendesebb, a többi lehetne megértőbb ezzel kapcsoltban, ez az ő bizonyítványuk, ha ilyenért piszkálnak valakit... legyenek boldogok.
3/3 anonim válasza:
Nekem is mondtak ilyeneket. Aztán annak, aki mondta, azt feleltem, én ilyen vagyok, meg megmondtam neki, hogy most úgy nézel rám, mintha nagyon furának tartanál. Nem biztos, hogy mindenkinél bejön, de ő jobban közeledett ezután. Nálam is nagyon el tudja vágni a beszélgetést, ha valaki ezzel jön. Aki mondja, mondj neki róla valamit, amit te vettél észre vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!