Motivációs levél - többi lent?
megjelölök egy adminisztrátor munkakört, persze nem ez az álommunkakör, viszont egyébként is irodai munkát végeznék ha a szakmámban lennék, csak ott nem találok állást.
Mi az ami motivál? kérdésre nem találom a választ. Pályakezdő vagyok
Nézz körül itt:
Bal oldal, motivációs levél cimke, van róla 7 írás. Talán azokból tudsz ihletet meríteni.
köszönöm!:)
Egy kérdés? okos dolog e nem bejelentett munkát beleírni? főleg akkor ha közalkalmazottnak megyek?
Én nem írtam be a nem bejelentett munkáimat, de a személyes interjún megemlítettem.
Motiváció: szerintem általánosságokat írj, pl. szeretnéd ezt a területet is kipróbálni, szeretnél tapasztalatokat gyűjteni, mivel precíz, pontos ember vagy, így munkáddal hatékonyan tudnád segíteni a veled munkakapcsolatban állókat, stb. Szóval rizsázz olyan dolgokat, ami nem túl konkrét, de ők ezt szeretnék hallani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!