Pesten lehet munkahelyet találni? Veszprémi vagyok, itt lehetetlen.
Veszprémhez közel van Füred, Almádi, Csopak, Alsóörs. Esetleg ott nincs valami vendéglátós szezonmunka, amivel ki lehet húzni a nyár végéig?
Én is Veszprém megyei vagyok eredetileg, és nyaranta általában mindig sikerült melókat találnom a Balatonnál. Persze az is igaz, hogy ez 2000-2007 között volt, és akkor még sokkal jobban mentek a dolgok, így a Balatonon is nagyobb pörgés volt.
Most Pesten élek már, és ugyan van munkám, de nagyon nem rózsás a helyzet, ha albérletben kell laknod.
Olyan munkahelyről nem nagyon tudok, ahol biztosítanának szállást, max. munkásszálló, de az egy párnak nem igazán ideális, hogy "finoman" fogalmazzak.
Munkás szállóra gondoltam,átmenetileg,amíg a szakmánkban el nem tudunk helyezkedni és albérletet kivenni.Nem tudom milyenek a munkás szállók,azt hittem lakhatnánk együtt.Vagy ott ilyen 20an egy szobában nyomorgás van?A parton nem igazán van meló mostanság,vagy nem hirdetik,nem tudom.
Második válaszoló!Nagyon aranyos az ötleted :D,de sajnos kezdőtőke nélkül kivitelezhetetlen.De legalább megnevetettél :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!