Van értelme, hogy járkálom a várost és munkát keresek?
Szóval az a baj,hogy 27 éves vagyok van egy építőipari technikumom és nem találok munkát ebben a vidéki városban.Regisztrál álláskereső vagyok,de a munkaügyi központban sincsen semmi.Protekcióm sincsen,és a neten meghirdetett munkákra meg rengetegen jelentkeznek.(Őket is megértem)Mindegy milyen munka lenne csak volna valami,és azt tanácsolták,hogy akkor vegyem a nyakamba a várost és házaljak hátha...Nektek van valami pozitív tapasztalatotok erről a módszerről?Jah és biztos lesz olyan aki javasolja külföldet...Igen,gondolkodom rajta,de nincsen miből kimenni,szóval maradok itthon...
Aki tud valamit tanácsolni megkérem,hogy válaszoljon.
Köszönöm
Épikezések akadnak,menj oda,kérdezd meg a főnök ottvan-e,ha igen,tőle kérdezd nem-e kellenél,akár alkalmilag is.
(lány vagyok,nekem könnyebb,nyárra mindig ugy találtam melót suli alatt,hogy önéletrajzzal a kezemben bementem boltba ahol ki volt irva h eladót felvesznwek)
anyukádat babyzd...
ha a stilusod is ilyen,akkor ne csodálkozz hogy nincs melód
vegyél vissza az arcodból,addig ne is keress melót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!