Hogy jövök rá hogy mi értelme a fünek?
Figyelt kérdés
én már kipróbáltam és tetszett meg minden és tök jó volt de igazából nem értem a lényegét meg nem csináltam valami sokszor de bejön és kb hetente el szeretnék szívni egy cigit de nem tudom rá jövök-e hogy miért is jó ez mert a haverom azt mondta hogy majd lehet rájövök egy idő után de nem biztos és azt akkarom hogy mondjátok meg ti hogyan jöttetek rá hogy ez nektek mért jó?2012. júl. 4. 02:19
1/6 anonim válasza:
Tudod mit? Inkább hagyd a francba!
2/6 anonim válasza:
Mi értelme? Többek között az, hogy valamelyest elviselhetőbbé teszi a helyesírásodat.
3/6 anonim válasza:
Miért jó a pia meg a többi tudatmódosító? Ugyanazért. Csak mindennek meg kell előbb-utóbb az árát fizetni.
4/6 anonim válasza:
Én úgy érzem hogy te még azt sem tudod milyen szaga van.
Keress rá wikin hogy mire jó, kérdezz meg pár NEM MAGYAR orvost, stb. De aki csökönyös annak nem lehet elmagyarázni.
Ettél már tejbetökös sóskakrémlevessel töltött csokisfánkot? Azt ügye tudod hogy senki nem fogja tudni elmagyarázni milyen az íze.
5/6 anonim válasza:
A lényegét csak az értheti meg, aki megtanult írni.
6/6 an00nym válasza:
szerintem rég rossz ha egy tudatmódosítót, rekreációs céllal rendszerszerűen használsz, másrészt ne használni akard, hanem ha úgy gondolod szükséged van rá használd
annyit javasolnék mindenesetre hogy ne spangliból, mert a lehető legegészségtelenebb fogyasztási forma, pláne dohánnyal keverve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!