Miért nem találnak munkát az emberek?
Figyelt kérdés
Anyukám lassan 2 éve munkanélküli, mindig jól éltünk, és volt állandó munkája. Diplomás, illetve ezen kívül még rengeteg végzettsége (6-7) is van (kereskedő, stb), de egyetlen munkát sem talál (megyeszékhelyen), minden leírt végzettség, ismeret, tapasztalat megvan, de még csak nem is képesek válaszolni, hogy nem vették fel. Ez mindig így van, már rengeteg helyre elküldte, megszámolni sem lehet. Mit lehetne tenni szerintetek?2009. júl. 13. 19:27
11/14 A kérdező kommentje:
Hát, úgy csinálunk, hogy amire már csak minimálisan is megfelel, arra küldjük, de sajnos eszméletlenül kevés van, még válogatni sem nagyon lehet.
2009. júl. 14. 17:27
12/14 anonim válasza:
Hová valók vagytok? Lehet, hogy ha személyesen tudnánk találkozni, akkor tudnék segíteni az anyukádnak. Privátban is megírhatod egy telefonszámmal mellékelve, ha nem akarod kitenni a honlapra.
13/14 A kérdező kommentje:
Szia! Debrecenben élünk, privátban írtam, remélem megkaptad!
2009. júl. 15. 15:12
14/14 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába vagy szorgalmas, jó munkaerő, hiába van meg a végzettséged, tapasztalatod, minden az ismeretségen múlik, van e protekciód... sok hirdetést csak azért adnak fel, mert meg kell hirdetni, de már meg van rá az ember és teljesen feleslegesen adod be, mert rögtön kukázzák is, vagy max. hónapok múlva gyűrötten telefirkálva kapod vissza. Pedig nem kis pénz ha minden végzettséget fénymásoltatsz meg postán feladod... (emailezve nem mindenhol fogadják el.)
Szóval szerintem érdemes ismerősök, rokonok között is körbeérdeklődni tud e valaki munkalehetőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!