Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?
Nyomhatod a süket dumádat. Akinek ez nem tűnik fel az nagyon hülye kell, hogy legyen.
"Aki a licit utolsó másodpercében licitál, az megnyerte a licitet és megveszi a terméket. Mivel időközben akár több százan is licitáltak, a cég nyeresége akár $1000-t is meghaladhatja, míg a termék lehet, hogy csak $150-ért kelt el."
Forrás: [link]
1000USD nyereség a semmire. Aha, tényleg nem piramisjáték. A tagok befizetéseiből van a nyereség és nem az aukciókból. Az aukció csak álca.
Egy ideje már figyelem ezeket az MLM-nek álcázott valamiket.
Én eddig amit kettős mátrixot láttam 4-5 céget biztos megnéztem, az mind piramisjáték volt. Meg a tipikus 50%-os visszaosztás, is mind ezekre jellemző.
Ennek is adok mondjuk 3 évet és összeomlik.
Addig persze lehet vele pénzt keresni. Ez tény. Mégcsak nem is kell a piramis csúcsán lenni, mivel itt nincs csúcs, hanem elég ha pozíciót vásárol magának az ember. Azt meg itt is lehet. Igaz a pozíció vásárlás is tipikus piramisjáték jellemző.
A pénzzel foglalkozás is piramisjáték-jellemző, tehát ami pénzzel foglalkozik, az tuti piramisjáték.
Kb ilyen szintű a logikád. Elképesztően rossz. Bebizonyítottad már, hogy nem érted a lényeget, de ahelyett, hogy azt pontosítanád, elkezdesz másról beszélni.
Mondom én, hogy eszelős...
Mindezt egy hozzászólásból leszűrted? Te valami zseni lehetsz.
A piramisjátékoknak megvannak a maguk jellemzői ami csakis tipikusan azokra igaz.
- kettős mátrix
- 50%-os visszatérítés
- nincs konkrét termék vagy az csak valami álca
- a tagdíj befizetéseket visszaosztják a rendszerben
- pozíció vásárlás, csakis a piramisjátékoknál van
- és még egy fontos szempont, NINCS ÍRÁSOS szerződés
Dolgoztam már neten keresztül megbízási szerződéssel. Angol cégekkel. És még ott is ki kellett nyomtatni a szerződést aláírni beszkennelni és visszaküldeni nekik.
A zeeklets állítólag 15 éves. Mégsincs róla egy másfél évesnél régebbi bejegyzés sehol sem.
Az aukció csak egy álca. A jutalék a tagok befizetéséből származik máshonnan nem jut pénz a rendszerbe. A vaterához hasonlítják, ennek köze nincs a vaterához, mivel ott az üzlet a vatera nélkül jön létre és utólag kell a vaterának kifizetni a jutalékot. Termék az nincs, csak egy kamu reklámozzuk az oldalt. Még azt is megmondják, hogy hová tedd fel a reklámot és mit tegyél fel.
Lehet itt mellébeszélni, hogy ez nem piramisjáték, de előbb-utóbb úgyis beigazolódik, hogy az.
Amúgy tényleg zseni vagyok, de ezt nem volt nehéz leszűrni.
"Az aukció csak egy álca. A jutalék a tagok befizetéséből származik máshonnan nem jut pénz a rendszerbe."
Itt a marhaság. Ezt mégis honnan szeded? És vajon hogy volt képes az aukciós oldal a rewards nélkül is működni? Mert a rewards csak később jött.
Sziasztok! E hozzászólás keretén belül NEM szeretnék belemenni abba a témába, hogy ez most egy klassz üzlet vagy pilótajáték. Pláne nem használnám a teljesen értelmetlen "piramisjáték" kifejezést. Csupán annyi kérdésem van, hogy a kesze-kusza leírásokból jól értem-e az alábbit. Nem véleményre, hanem tényre vagyok kiváncsi. Véleményt magam is tudok alkotni.
1, A ZEEK cég üzemeltet egy aukciós oldalt. Tekintsünk el átmenetileg a részleteitől, olyan az oldal, amilyen.
2, Az ezen az oldalon különböző okokból befizetett pénzekből a ZEEK-nek nyeresége van.
3. Ezt a nyereséget, mint marketing költséget osztja vissza a parnereinek a hálózatukban létrejött forgalom nagysága és struktúrája alapján.
Előző:
Nem nem azt osztja vissza. Pont ez a lényeg, hogy ha azt osztaná vissza nem is lenne gond. De a tagdíjakat osztja vissza.
"Zsenikémnek"
Te is csak dumálsz de konkrétumot nem tudsz mutatni. Hol volt a zeeklet vagy mi 10 évvel ezelőtt? Mert sehol nincs róla semmi hivatalos infó. Miért csak 1.5 éves infók vannak róla?
Még annyit az előzőnek, hogy olvassa el ezt. Nem én írtam csak egy másik zeekes topicban volt. Ez elég egyértelmű. 150dollárból sehogy sem lehet 1000dolláros nyereséget csinálni.
"Aki a licit utolsó másodpercében licitál, az megnyerte a licitet és megveszi a terméket. Mivel időközben akár több százan is licitáltak, a cég nyeresége akár $1000-t is meghaladhatja, míg a termék lehet, hogy csak $150-ért kelt el."
Forrás: [link]
1000USD nyereség a semmire. Aha, tényleg nem piramisjáték. A tagok befizetéseiből van a nyereség és nem az aukciókból. Az aukció csak álca.
Komolyan, mintha egy marék lepkének próbálnék magyarázni...
"150dollárból sehogy sem lehet 1000dolláros nyereséget csinálni. "
Dehogynem lehet, csak nem is akarjátok megérteni, hogyan. És ha el is mesélném, beismerés helyett folytatódna az értelmetlen "nincsisaukcijóóóóóóóóóóóóóó"-hiszti csakazértis.
Gratulálok. Nagy gével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!