Ti mit tennétek? Hol lehetne ezeket a dolgokat bejelenteni?
Figyelt kérdés
A jelenlegi vendéglátós munkáltatóm, csúsztatja a kifizetéseket, már 2 havi bérrel tartozik, félfeketén foglalkoztat 4 órás bejelentéssel, manipulálja mágnessel a gázórát (látta mindenki) közbe meg nyaralni van. (most hívtam telefonon a fizetés miatt)
Ti mit tennétek?
2012. júl. 13. 13:10
1/4 anonim válasza:
megérdemli hogy szólj a hatóságoknak
2/4 A kérdező kommentje:
De hogy csináljam?
Hogy lehet ezt névtelenül? Plusz mivel bizonyitsam?
Tizen akárhány másik ember melóhelyének is kaput lesz, és ráadásul tudják majd a címem..
2012. júl. 13. 13:32
3/4 A kérdező kommentje:
Azt se tudom ki a gázszolgáltatója..
Ha meg levideózom, fényképezem, még a végén kitalálják, hogy én mágneseztem fel.
Hogy kezdjem a balhét?
2012. júl. 13. 13:34
4/4 anonim válasza:
A fekete foglalkoztatás miatt legyegyszerűbb megtenni a közérdekű bejelentést a NAV-nál.
Gázóra ügyben a területileg illetékes gázszolgáltatód hívd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!